• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2023

17:00

U kom selu se održava "seljački parti" i u kojoj banji je voda čak 78,5 stepeni? - Nova epizoda Alo Beograde

wikipedija

Live TV

U kom selu se održava "seljački parti" i u kojoj banji je voda čak 78,5 stepeni? - Nova epizoda Alo Beograde

Podeli vest

U novoj epizodi emisije Alo Beograde Srbija zove otkrivamo vam koju su novu manifestaciju osmislili Mokrinčani, ali i koji je čovek proslavio Zrenjanin.

Posle zimske „Gusanijade“ i uskršnje „Tucanijade“, u moru nepresušnih ideja, vodimo vas i na prvi letnji „Seljački parti“.

Otputovali smo i u grad Zrenjanin da saznamo po kom legendarnom čoveku je poznat ovaj grad.

Posetili smo i streličarski klub "Carska strela" jedini ove vrste na području grada Kruševca.

Priča Zorana i Marije Stojanović iz Niša koji pešače od manastira Svete Trojice u Gabrovcu preko manastira Lešje u Paraćinu, do Jagodine obišla je Srbiju. Zato smo se i mi našli tamo da vidimo o čemu se radi.

Pet izvora tople vode otkriveno je na prostoru Jošaničke banje. Po svojim karakteristikama spadaju u najtoplije izvore u Evropi, a mi smo otišli da vidimo kakvo je ovo blago.

Celu epizodu pogledajte u videu ispod:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija