• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J. V.

30.08.2023

13:31

Monika Ivkić o druženju sa svetskim zvezdama: Primenjujem savet Maraje Keri!

Pedja Milosavljević

Live TV

Monika Ivkić o druženju sa svetskim zvezdama: Primenjujem savet Maraje Keri!

Podeli vest

Monika Ivkić bila je gost emisije "Info dan" na Informer TV i tom prilikom ispričala je koji joj je savet dala svetska zvezda Maraja Keri!

Popularna pevačica Monika Ivkić koja će pevati na 11. rođendanu u Rosićima ispričala je sve detalje koji intrigiraju javnost. 

Atraktivna brineta kaže da je dobila svoj prvi bakšiš sa 17 godina, ali da zbog roditelja koji su joj sve branili nije ostvarila svoj Američki san.

 

- Sa 17 godina sam dobila prvi bakšiš u Nemačkoj. Za 15 sekundi sam uzela 500 eura. Međutim, vuklo me je da pevam domaću muziku, a ne stranu. Tako sam došla na takmičenje "Zvezde Granda" i dogurala sam do finala što nikako nisam očekivala, jer mi je strana muzika bila prioritet. Inače, pesma "Plači zemljo" od Dragane Mirković bila je prva pesma uz koju sam ja propevala - objašnjava pevačica i otkriva da roditelji nikada nisu bili za to da ostavi školu i bude pevačica.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Svaki početak je težak, treba novčanih sredstava da se obučeš, pozajmljivalo se. Bilo je teško, jer čovek mora da zaradi i nije mi bilo lako na početku karijere. Roditelji su se brinuli, hteli su da završim školu i nešto od čega bih mogla sutra da živim. Zato sam završila sve što su tražili od mene, ali sam se krila i tajno prijavila na jedno muzičko takmičenje u Nemačkoj. Često sam i uplakana dolazila kući, ali majci nisam pričala o čemu se radi. Imala sam samo 17 godina tada. Želela sam da odem za Ameriku, ali mi roditelji to nisu dozvolili, zato sam propustila jednu veliku šansu - objašnjava Monika i otkriva da je u takmičenju "Nemačka traži zvezdu" 2008. godine kada je osvojila visoko četvrto mesto upoznala svetske zvezde.

-  Lepo je raditi sa svetskim zvezdama, tako sam sedela sa Marajom Keri koja mi je bila mentor, rekla mi je da sam slatka i da imam divan glas, ali da treba da budem grublja, a ne emotivac i toliko mekana. Mislim da sam sa godinama uspela da usvojim njen savet. Upoznala sam i Ališu Kiz koja je kao i Maraja jako obična i jednostavna osoba. Družili smo se tada i za njih dve imam samo reči hvale.

Monika je iznenadila kada je rekla da voli sportsku garderobu, ali da najviše voli da bude gola.

- Ja volim neobaveznu garderobu, ali zbog scene moram da budem top, sa ful šminkom i elegantnom garderobom. Ali zato najviše volim da budem gola, volim da spavam gola, to mi najviše prija - kaže pevačica rodom iz Bosne i objašnjava da je nije sramota što je posle Lepe Brene ponela istu haljinu o kojoj se danima polemisalo. 

Foto: Informer

 

- Nisam znala da je Lepa Brena nosila pre mene tu dizajnersku haljinu sa ženskim golim telom iscrtanim. Nisam znala, ali i da jesam, nije mi problem. Pa Brena ima top figuru, velika je zvezda i nije mi problem da ponesem nešto što je već nošeno i viđeno. Ona je moj idol.

Monika je snimila duet "Neću više da se krijem" sa Harisom Berkovićem kada je zbog nepažnje frizera ostala bez kose.

- U tom spotu sam imala plavu kosu, tada mi je frizer spalio kosu. Bila sam skoro ćelava koliko mi je bila kratka kosa, pa sam godinu dana morala da nosim periku. Sada imam svoju prirodnu braon boju, a taj peh frizeru nikada neću oprostiti i zaboraviti - iskrena je Monika koja zbog nepažnje ima malih problema sa sluhom.

Foto: Informer

 

- Kao mala devojčica sa dve godine bila sam jako nestašna, pa sam papir od bombone gurnula u uvo, baba i deda nisu videli to i ono je nateklo i upalilo se, imala sam operaciju i od tada slabije čujem na to levo uvo. Imam nekada problem, ali srećom nisam skroz gluva - otkrila je Monika koja krajem ove godine planira da snima nove pesme. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija