• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2023

09:38

Linč ne prestaje! Koluvija: Prete da će baciti sudiju sa prozora ako ne presudi onako kako oni hoće! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Linč ne prestaje! Koluvija: Prete da će baciti sudiju sa prozora ako ne presudi onako kako oni hoće! (VIDEO)

Podeli vest

Predrag Koluvija gostujući u Info jutru komentarisao je linč koji doživljava od strane opozicionih hejtera.

Predrag Koluvija naveo je da su skandiranja i uvrede scenirani kako bi se prikazalo da je on zaista kriv, ali i kako bi opozicionari skupili političke poene. Akteri koji nameštaju proces suđenja kažu sudiji da će ga baciti sa prozora ako ne presudi kako oni misle da treba.

Ove uvrede i skandiranje su bile unapred iscenirane. Ti ljudi nisu znali ni za šta sam optužen, a nisu bili ni okupljeni narod, već su samo došli po naređenju da skandiraju. Opoziciji odgovara da mene ocrne i govore mi da sam izdajnik i lopov kako bi dobili publicitet. Mediji koji me vređaju su ništa više od partijskih glasila i to je sve. Akteri koji nameštaju ceo moj proces se dobro poznaju, oni kažu sudiji da će ga baciti sa prozora ako ne presudi kako oni misle da treba - istakao je Koluvija.

Foto: Zoran Sinko

Predrag Koluvija

Koluvija je istakao da su okolnosti njegovog privođenja scenirane i da je svedok više puta lagao i tvrdio da je dobrovoljno pošao sa njim i tražio mu da vozi njegov auto, kao i da je dok je bio u pritvoru traženo je odobrenje da se na imanje upadne nasilno.

- Svedok je lagao više puta navodeći da nisam bio uhapšen, da nisam bio vezan i da sam bio slobodan čovek, a priznao je da je on vozio moj auto, a moj vozač i ja smo sedeli pozadi. Izgovor za to je bio da je meni bilo loše pa sam mu tražio da me vozi. Jer da je priznao da me je hapsio to bi bilo krivično delo otmice. Dok sam bio u pritvoru traženo je odobrenje da se na moje imanje upadne nasilno, jer sam navodno sklon pružanju otpora - dodao je Koluvija.

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija