• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2023

11:14

Informer na licu mesta! Nasilnik iz Obrenovca se iživljavao nad devojkom danima - Evo zbog čega je poznat policiji! (VIDEO)

Informer

Live TV

Informer na licu mesta! Nasilnik iz Obrenovca se iživljavao nad devojkom danima - Evo zbog čega je poznat policiji! (VIDEO)

Podeli vest

Nemanja G. (41) uhapšen je pod sumnjom da je krajem avgusta namamio A.M. (36), iz Zemuna, u svoju kuću u Bariču i onda je danima maltretirao i toliko tukao da su lekari morali da joj izvade slezinu.

Nemanja G. pozvao je nesrećnu devojku u svoju kuću u Bariču, međutim, njen dolazak je bila kobna greška. Naime, kada je A.M. došla kod njega, on ju je zaključao i nad njom se iživljavao 4 dana. Tukao je rukama, nogama, predmetima iz kuće, bukvalno čime je stigao.

Novinar Informera nalazi se u Obrenovcu, ispred kuće Nemanje G. u kojoj se dogodio stravičan zločin. 

- Kao što je Infomer preneo, četrdesetjednogodišnji Nemanja G. uhapšen je pod sumnjom da je svoju devojku držao zarobljenu. Ovo teško krivično delo dogodilo se 26. avgusta ove godine, kada je devojka došla kod njega kući. Puna četiri dana devojka je bila maltretirana. Prema nezvaničnim informacijama, sve je trajalo do 30. avgusta, nakon čega je uspela da se oslobodi i pobegne u kuću svoje majke. Kada je majci ispričala šta se dogodilo, otišla je u bolnicu gde su joj uspostavljene teške telesne povrede, usled kojih je morala da joj se izvadi slezina. Policija je tada preuzela slučaj - ističe naš novinar.

Kako saznajemo Nemanja G. je nesrećnu devojku iz Zemuna upoznao preko Fejsbuka i nakon višednevnog dopisivanja namamio je da dođe kod njega u Barič.

- Prema rečima komšija, oni su se upoznali preko društvenih mreža. Tada je došlo do nekog dopisivanja, ubrzo i njegov poziv, nakon kojeg je ona došla kod njega - rekao je on. 

Devojka se trenutno nalazi u bolnici i pod konstantnim nadzorom lekara, a policija utvrđuje okolnosti njenog bekstva iz ropstva. 

- Devojci je izvađena slezina, ima teške telesne povrede i nalazi se u bolnici pod konstantnim nadzorom lekara. Policija istražuje na koji način je uspela da pobegne. Osumnjičeni ima krivični dosije, i poznat je organima reda, i ubrzo će biti saslušan pred Tužilaštvom - ističe naš novinar.

Foto: printscreen facebook

 

Prema rečima komšija, uhapšeni Nemanja G. odavno je poznat policiji.

- Hapšen je pre za svakakva krivična dela, poput razbojništva, a u ovom slučaju će biti gonjen za protivpravno lišenje slobode i teškim telesnim povredama. Ovde je reč o čoveku sa debelim dosijeom


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija