• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.09.2023

10:33

Izmislili belešku, pa optužili Đukanovića za mito! Prekršili sve moguće zakone samo da bi blatili vlast! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Izmislili belešku, pa optužili Đukanovića za mito! Prekršili sve moguće zakone samo da bi blatili vlast! (VIDEO)

Podeli vest

Vladimir Đukanović je, povodom teksta najavljenog na naslovnoj strani najnovijeg izdanja nedeljnika NIN, gde se navodi da su on i suvlasnik ugašenog tabloida "Objektiv" Aleksandar Papić nudili Slobodanu Milenkoviću 100.000 evra da zataška "slučaj Jovanjica", kazao da je "šokiran" što je NIN napravio naslovnu stranu pozivajući se na službenu belešku.

Advokat Vladimir Đukanović izjavio je da se nikada nije sreo s inspektorom Slobodanom Milenkovićem zvani Mali Senta i da je, kako je rekao, notorna laž da je inspektoru nudio mito kako bi se zataškao "slučaj Jovanjica". Gosti "Info jutra" su glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević i advokat Vladimir Đukanović.

Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera, rekao je da ne postoji ni jedan dokaz da je na Jovanjici gajena marihuana.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dragan J. Vučićević

- Tek sada, posle četiri godine, pojavljuje se neka službena beleška. Major policije, poznat kao Mali Senta, ovih dana se pojavljuje se sa službenom beleškom gde on sam sebi prijavljuje da mu je neimenovana osoba u ime Vlade Đukanovića, navodno ponudila 100.000 evra, a sve to u ime Aleksandra Vučića - rekao je Dragan J. Vučićević i dodao da je ta službena beleška napravljena još 2020. godine.

- Major policije je u obavezi da, kada mu neko ponudi mito, odmah prijavi to krivično delo. Međutim, taj Mali Senta ništa nije uradio. Napravio je službenu belešku, sam je sebi  potpisao i sada je izvadio da bi optužio Vladu Đukanovića - objasnio je glavni urednik Informera. On dodaje da je Vladimir Đukanović najobičniji čovek iz naroda. On nema avione, kamione, nije bogat čovek.

- On je pošten čovek koji je optužen kao kriminalac. Sve se to dešava kada gledamo sve ove snimke ispred suda. Okupi se ekipa Đilasovih ljudi i ispred suda sačekuju ljude. Mi ovakve scene ispred suda nismo videli još od 1946. - zaklučuje urednik Vučićević.

Advokat Vladimir Đukanović ističe da je u Jovanjici Koluvija samo jedan od suvlasnika. Ceo postupak je izmišljen i namešten. On ističe da će štititi svoj integritet i da neće nikome dozvoliti da mu ukalja obraz.

Foto: Zoran Sinko

Vladimir Đukanović

- Ja u ovaj postupak nisam ušao kao branilac Predraga Koluvije. Sve bi ovo njima prošlo, čitava ta laž, da se ja nisam umešao. To je notorna laž. Tu kreće moja golgota gde sam ja predstavljen kao advokat mafije - ispričao je advokat Đukanović. On je dodao da je zapravo jedva dočekao da se ta beleška obelodani.

- On je napisao taj svoj švrakopis koji je zaveo samo na svom odeljenju, a onda, kada su ga pozvali u svojstvu građanina da da određene informacije, tada njegov advokat navodi da postoji službena beleška koju on tek tada prilaže. Ja sam insistirao da obelodani imena tih uticajnih članova. Oni su ćutali. Tu belešku može da napiše ko hoće, može da dopisuje, da radi šta hoće... Ako neće da kaže ko mu je posrednička veza, onda ću ja da podnesem krivičnu prijavu protiv njega. Ta posrednička veza morala je da dođe i da potvrdi da sam ja nudio 100.000 evra i tako dalje... - ispričao je Vladimir Đukanović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija