• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2023

10:10

Elon Mask i Putin zajedno razaraju Ukrajince iz svemira?! Karan: Njih dvojica idealni saradnici u borbi protiv Zapada! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Elon Mask i Putin zajedno razaraju Ukrajince iz svemira?! Karan: Njih dvojica idealni saradnici u borbi protiv Zapada! (VIDEO)

Podeli vest

O ulozi milijardera Elona Maska u ratu u Ukrajini, kao i o mogućoj saradnji sa Rusima i Putinom govorili su gosti predsednik srpsko-ruskog pokreta Slobodan Dimitrijević i pukovnik u penziji Ljuban Karan.

Pukovnik u penziji Ljuban Karan navodi da je Elon Mask ušao u sukob u Ukrajini time što je dozvolio korišćenje interneta svojim provajderom "Starlink" i da su zapadni mediji optužili Maska i njegovu firmu da sabotira rat u Ukrajini i da potpomaže Ruse.

- Mask je posredno ušao u sukob u Ukrajini time što je dozvolio korišćenje interneta u toj zemlji svojim provajderom "Starlink", a kasnije uz pomoć mreže oborio ukrajinske dronove. Zapadni mediji su namerno isturili kao krivca i optužili Maska i njegovu firmu da sabotira rat u Ukrajini i da potpomaže Ruse - rekao je Karan.

Foto: Masha Bandjur

Ljuban Karan

 

Naš sagovornik dodaje i da Rusi imaju kosmičke snage koje ih čine idealnim saradnicima sa Maskom u borbi protiv Zapada i Ukrajine, jer je Putin zacrtao doktrinu Rusije da  bude dominantna u svemiru i da imaju konstatni razvoj kosmičkih tehnologija.

- Elon Mask je veoma dostupan u kosmosu, a Rusi imaju kosmičke snage koje dejstvuju iz svemira što ih čini idealnim saradnicima u ratu protiv Zapada i Ukrajine. Vladimir Putin kada je dolazio na vlast dao je doktrinu koja je zacrtana da Rusija bude dominantna u svemiru i da imaju konstatni razvoj supersoničnih i visokosofisticiranih kosmičkih tehnologija, a sada je to stvarnost - kazao je Karan.

Foto: Masha Bandjur

Slobodan Dimitrijević i Ljuban Karan

 

Predsednik srpsko-ruskog pokreta Slobodan Dimitrijević ističe da Ukrajinci nisu imali svoje satelite i zato im je Mask ponudio svoje satelite i svoju mrežu "Starlink" i na taj način je mogao da sabotira ukrajinske dronove i spreči napad na Rusiju.

- Njegova izjava da je sabotirao ukrajinske dronove svojom internet mrežom je potpuno opravdana. Ukrajinci nisu imali svoje satelite i internet mrežu i zato im je Mask ponudio svoje satelite i svoju mrežu "Starlink" i na taj način je mogao da sabotira ukrajinske dronove i spreči napad na Rusiju - napomenuo je Dimitrijević.

Foto: Masha Bandjur

Slobodan Dimitrijević

 

Dimitrijević dodaje i da Elon Mask ne želi da neposredno učestvuje u ratu u Ukrajini, već da ima moć da možda spreči i nuklearni rat.

Smatram da je najviše dobio ulaganja od Rusa i Putina i da Rusija ima dosta satelita u svemiru koje Mask koristi. Elon Mask ne želi da neposredno učestvuje u ratu u Ukrajini, ali ima moć da možda spreči i nuklearni rat - objasnio je Dimitrijević.

Celu emisiju možete pogledati u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17