• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2023

16:00

Frontmen grupe "Baltic Benda" otkrio koje su najtraženije pesme na svirkama

Miloš Rafailović

Live TV

Frontmen grupe "Baltic Benda" otkrio koje su najtraženije pesme na svirkama

Podeli vest

Bisa i Nikola Stojanović Džoni iz "Baltic Banda" bili su gosti u emisiji "Info dan" kod voditelja Milija Čolića.

"Baltic bend" osnovan je kraj 2014. u Nišu, a sa radom je aktivno krenuo januara 2015. godine. Svi koji su jednom imali priliku da uživaju na njihovom nastupu, kažu da je bend ostao upamćen po sjajnom vokalu i originalnim modevnim kombinacijama. Kvalitetnim i neumornim radom dospeli su do nivoa najtraženijih bendova na jugu Srbije i šire.

Bisa i Džoni su otkrili da li je na estradi lakše nastupati kao bend ili kao individua.

- Nama je bendovski cilj da se ostvarimo, ali svakako kao forntmeni imao veću odgovornost. Mi pevači nekako imamo veću odgovornost - rekao je Džoni.

Fontmeni grupe su rekli za Informer i koje su pesme ove godine najtraženije na našim prostorima.

- Najtraženija je Aleksandra Prijović i Milica Pavlović. Njihove pesme ljudi stvarno vole i rado ih slušaju - rekla je Bisa.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija