• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2023

09:15

Opozicija se bori protiv Srbije a ne protiv vlasti! Vacić: Tajkunski mediji gaje ustašku politiku! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Opozicija se bori protiv Srbije a ne protiv vlasti! Vacić: Tajkunski mediji gaje ustašku politiku! (VIDEO)

Podeli vest

Kritike takozvane opozicije, na račun obraćanja predsednika Vučića ispred Ujedinjenih nacija, kao i kritikovanje Srbije od strane opozicionih medija komentarisali su gosti Info jutra, lider Srpske desnice i potpredsednica SRS Vjerica Radeta.

Lider Srpske desnice Miša Vacić naveo je kako opozicioni mediji gaje antisrpsku politiku koja je u korenu ustaška i koja ne preza da njega nazove fašistom.

- I ja sam opozicija, kao i gospođa radeta, ali mi smo opozicija Vlasti, a ne srpskom narodu i državi. Predsednik Vučić predstavlja sve nas, a svojim govorom je pokazao da je svaka članica Ujedinjenih nacija jednaka. Naša država se izborila da 28 zemalja povuče priznanje Kosova, Putin je vojnu operaciju pokrenuo ne samo zbog NATO agresije već i da bi zaštitila Ruse koji tamo žive. Srbija nije bila u mogućnosti da potpuno zaštiti svoj narod, međutim prilike se sada menjaju. Hrvatski jutarnji list Danas bio je ruganje Srbiji, što malo perfidnije radi Danas u Srbiji, koji me naziva fašistom jer sam rodoljub a pored toga šire srbomrzačku politiku koja je u korenu ustaška - rekao je Vacić.

Foto: Zoran Sinko

Miša Vacić i Vjerica Radeta

 

Potpredsednica SRS Vjerica Radeta navela je dobro po Srbiju što u UN sedi neko kao što je Rusija koja pomaže Srbima da brane svoj suvereniutet i da su naprednjaci dokazali da umeju da se zauzmu za svoj narod.

- Kada su naprednjaci preuzeli vlast pokušali su da se približe Zapadu, međutim u poslednje vreme, pogotovo ovim govorom pokazali su da umeju da se zauzmu za interese Srbije i njenog naroda. Podržala sam Aleksandra Vučića na prethodnim izborima jer sam znala da neće prodati Republiku Srpsku, KiM i naš suverenitet. Iznad svega je očuvati integritet i suverenitet Srbije što Vučić radi već godinama. Mi u Savetu bezbednosti UN imamo Rusiju koja brani Srbiju i potvrđuje joj da nije sama. Ova lažna opozicija je toliko dugo u javnosti da su dosadili svima, a većina građana im ni imena ne zna koliko su beznačajni. Danas koji čita 2.000 ljudi, gde toliko antisrpskog sentimenta ima da je to sramotno - rekla je Radeta.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija