• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2023

12:41

ISPRAVKA Ne postoji "škola za Tik Tok", u pitanju foto-montaža

EPA

Live TV

ISPRAVKA Ne postoji "škola za Tik Tok", u pitanju foto-montaža

Podeli vest

Dana 29. septembra 2023. na portalu Informer preneli smo članak o navodnom letku koji je stizao roditeljima u Beogradu, koji reklamira "školu za TikTok" pod naslovom "Hoće da nam uče decu da budu influenseri! Otvara se škola za Tik tok! (VIDEO)"

Ipak, kako su utvrdili fekt-čekeri, ovde se radilo o foto-montaži, i ceo tekst je samim tim napisan na osnovu lažne informacije, stoga je netačan.

 

"Škola za tik-tok" ne postoji, i u pitanju je dezinformacija.

 

Iz teksta su uklonjeni netačni navodi kao i izjave saogovornika nastale na osnovu netačne informacije.

Izvinjavamo se čitaocima na grešci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija