• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2023

09:38

Opozicija koristi tragediju na KiM u sopstvenu korist! Krstić: Samo u Srbiji postoje mediji koji rade protiv sopstvene države!

Informer

Live TV

Opozicija koristi tragediju na KiM u sopstvenu korist! Krstić: Samo u Srbiji postoje mediji koji rade protiv sopstvene države!

Podeli vest

Nakon tragičnih dešavanja kod manastira Banjska, u kojoj su u okršaju sa takozvanom kosovskom policijom ubijena tri Srbina, Igor Milenković, Bojan Mijailović i Stefan Nedeljković, postavlja se pitanje da li je ova tragedija ujedinila lobiste, opoziciju i lažne patriote ka jednom cilju?

Sve vreme je Priština imala podršku i pojedinih beogradskih medija i političara za pokušaj kriminalizacije Srba sa severa Kosova i Metohije, istakao je i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić u jučerašnjem intervjuu. 

Gost "Info jutra", medijski analitičar Nebojša Krstić rekao je da danas postoji ogromna količina zluradosti i neskrivene radosti zbog toga što je Kurtiju ponovo dozvoljeno da na Kosovu radi šta god hoće.

Foto: Pedja Milosavljević

Nebojša Krstić

-Dali ste tačnu ocenu oko ujedinjenja antisrpskih šovinista. Ali to nije jedini slučaj. To se desilo i za vreme korone, poplava, ubistva dece u Ribnikaru... Srbi su za Albance na Kosovu ranije bili kriminalci, a sada su teroristi. U Beogradu imate isti slučaj. Pojedini mediji prenose sve što se tamo objavi kao potpune istine, bez i kakave provere- rekao je Krstić.

On je dodao da u ono vreme je postojala vlast i izuzetno jaka opozicija, koja je često bila u rejtingu iznad vlasti. Nije postojala ni jedna državna tema, a da su oni pretili da će izaći na ulicu. To tada nije moglo ni da se zamisli.

-Među političkim strankama sada postoje one koji imaju manje od jedan posto. Takvi se ovih dana ponašaju gore nego Kurti. Njihova pitanja su zapravo tvrdnje protiv sopstvene zemlje. Motiv je dodvoravanje određenim ambasadama. Tu je borba ko je veći antisrpski šovinista. Ne postoji antialbanski medij u Prištini, antihrvatskih medija u Zagrabu... U Srbiji imate na desetine antisrpskih medija- objasnio je Nebojša Krstić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija