• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.10.2023

09:34

Žustro u studiju Informera! Pogledajte sukob Vučićevića i Čanka (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Žustro u studiju Informera! Pogledajte sukob Vučićevića i Čanka (VIDEO)

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević i lider Socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak gosti su Info jutra.

Tema emisije je Kosovo, a Čanak je u nekoliko navrata govorio o srpskim teroristima i tome da je za njega Kosovo nezavisna država, na šta je burno reagovao Vučićević.

Kosovo je srce Srbije. Ja duboko verujem u to kao i 90% posto Srba. Samo u Srbiji srpski političar može javno da izjavi da Kosovo nije Srbija. Kada biste u BiH izjavili da je Republika Srpska nezavisna država, likvidirali bi vas. Srbi nisu teroristi, ljudi koji su poginuli su heroji - rekao je Vučićević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fedja

pre 8 meseci

Svaki komentar o propalom "politicaru" je suvisan i on sam jos jednom dokazuje sluganstvo i da je placenik zapada.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija