• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.10.2023

17:20

Zašto su mladi muškarci kao kivi, a starije žene kao nagazna mina? (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Zašto su mladi muškarci kao kivi, a starije žene kao nagazna mina? (VIDEO)

Podeli vest

Kako izgleda život posle pedesete godine? Gosti emisije "Pre večere" su Ruška Perić, tv lice, dizajnerka i urednica "Bazara" Suzana Perić i tv lice Danijela Boračeva. Putem vajber uključenja u emisiju se javio i pevač Era Ojdanić.

Kada se rodimo, spremaju nas za detinjstvo. U detinjstvu nas spremaju za odraslo doba. Kao mladi spremamo se za starost. Procesom starenja neke od vitalnih funkcija postaju slabije, ali um postaje oštriji.

Tv lice Danijela Boračeva priznala je da voli mlađe muškarce.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Danijela Boračeva

-Ljubav nema veze sa godinama. Ja ću zauvek imati osamnaest godina, samo se iskustvo menja. Nisam žena svojh godina. Navike se s godinama ne menjaju, menja se samo stil života. Moja ćerka umori se samo dok isprati moj Instagram stori- rekla je Boračeva.

Ruška Jakić, tv lice rekla je da se i dan-danas oblači u butiku za tinejdžere.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ruška Jakić

-Ljubav je večna. Ona ne zna za godine. Ljubav je bezvremena, kao što sam i ja i moja emisija. Mladi muškarci su kao kivi. Zeleni su, slatki i osvežavajući. Rekla sam jednom da ne volim supu iz kesice, neispeglane košulje, nevaspitanu decu i seks na eks. Na neki način ja sam time predvidela savremeno društvo. Dovoljno je da jedan dan kažeš sebi da ostaneš kod kuće, nenašminkana, bez frizure, bez lepe garderobe. Kada takva žena prođe pored ogledala i kaže sebi kako nije lepa, onda dolazi do svih ostalih problema. Ja se ujutru obučem, našminkam doteram, onda popijem kapućino sa Ruškom Jakić i meni je divno. Zahvalim se Bogu što sam živa, zdrava i što me ništa ne boli. Život je božji dar i treba da se volimo i smejemo- ispričala je Ruška Jakić.

Suzana Perić, dizajnerka i urednica "Bazara" rekla je da mlade generacije ne treba da se plaše starijeg doba.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Suzana Perić

-Ja se na moju sreću bavim predivnim poslom koji je postao moj hobi. Videla sam mnogo žena, a zapamtila sam one koje su mi dale pozitivnu energiju, a ne one koje su bile lepe i imale duge noge. Ja sam shvatila da meni ne treba da premerim i pregledam manekenke. Ja znam koja će da zaseni publiku; ona koja ima energiju- ispričala je urednica "Bazara".

Pevač Era Ojdanić smatra da su žene posle pedesete godine kao nagazna mina.

-To znači, ako neko slučajno krene da se zaljubi u ženu tih godina, poginuće sigurno. Kod pravih dama, koje su ostale velike dame ne može da prođe bilo ko. Mora da bude super dasa, a da bude i finansijski potkovan. Takvoj ženi treba šminka, garderoba i sve drugo- rekao je pevač.

Ceo segment emisije pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija