• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.10.2023

12:30

Hit serija "Crna svadba" samo na Informer TV! Slavko Štimac u ulozi brutalnog ubice (VIDEO)

Sputnjiku ustupila ekipa filma/Božidar Živanović

Live TV

Hit serija "Crna svadba" samo na Informer TV! Slavko Štimac u ulozi brutalnog ubice (VIDEO)

Podeli vest

Specifičan naziv "Crna svadba" dolazi od starog vlaškog obreda u kojem prilikom smrti mladog muškarca koji je godištem stasao za ženidbu, on biva sahranjen u svadbenom odelu, a ispraća ga verenica ili neka druga devojka odevena u venčanicu.

Jedna od najboljih srpskih serija poslednjih godina, "Crna svadba", počinje sa emitovanjem na Informer TV! 

Svakog dana, počevši od 19. oktobra sa početkom u 20 časova, imaćete priliku da pratite ovaj triler sa elementima misterije i horora, režisera Nemanje Ćipranića.

Sjajni scenario i vrhunska produkcija prikovaće vas za male ekrane, a glumačka ekipa predvođena Slavkom Štimcem napravila je dobitnu kombinaciju zbog čega je serija doživela odličan prijem kod publike.

Foto: Foto: Yana Lozeva

Glumac Slavko Štimac

Specifičan naziv "Crna svadba" dolazi od starog vlaškog obreda u kojem prilikom smrti mladog muškarca koji je godištem stasao za ženidbu, on biva sahranjen u svadbenom odelu, a ispraća ga verenica ili neka druga devojka odevena u venčanicu. Ovom pričom otključavamo misteriju gde se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vekovima.

Priča počinje u malom mestu u Istočnoj Srbiji gde Mitar (Slavko Štimac), inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način počini masakr ubivši 12 komšija. Mitar puca sebi u glavu, ali čudnim spletom okolnosti ipak ostaje živ.

Foto: Promo

Scena iz serije "Crna svadba"

Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar (Uliks Fehmiu), pripadnik BIA i inspektori Tomic (Nikola Kojo) i Blagojević (Nebojša Milovanović) pozivaju Natašu (Jelena Đokić), renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv.

Pored Slavka Štimca glavne uloge u seriji tumače i Uliks Fehmiu, Nikola Kojo, Jelena Đokić i Zlatan Vidović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Na ovom  groblju snimane su scene za poznatu seriju! I danju tera strah u kosti
Misteriozni Borač

Na ovom groblju snimane su scene za poznatu seriju! I danju tera strah u kosti

Malo ko je ostao ravnodušan na seriju "Crna svadba" čija je radnja zasnovana na motivima misterioznih običaja i magije Istočne Srbije. Pojedine scene terale su gledaocima trah u kosti. Prva sezona je završena, ali i dalje se o ovom ostvarenju priča. Deo serije sniman je na groblju koje zaista postoji i nalazi se u selu Borač, u srcu Šumadije, na teritoriji opštine Knić.

25.08.2023

10:59

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija