• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.10.2023

12:33

Politika opozicije je nezavisno Kosovo! Orilić: Niko od njih nije rekao da je Kurti odgovoran za etničko čišćenje na Kosovu i Metohiji! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Politika opozicije je nezavisno Kosovo! Orilić: Niko od njih nije rekao da je Kurti odgovoran za etničko čišćenje na Kosovu i Metohiji! (VIDEO)

Podeli vest

O zajedničkim koracima naše opozicije i teroriste Kurtija u emisiji "Info jutro" razgovarali smo sa predsednikom Naarodne skupštine Vladimirom Orlićem.

Dok se svi pitaju da li je počeo Treći svetski rat i komentarišu rat u Izraelu koji je ceo svet digao na noge, bacivši rat u Ukrajini u drugi plan, jedina osoba koju sve ovo ne zanima i koji ne odustaje od svog jedinog cilja, a to je potpuno etničko čišćenje Srba sa KiM, je Aljbin Kurti. 

Predsednik Narodne Skupštine Vladimir Orlić istakao je da opoziciju ne zanima ništa osim besomučnog ličnog bogaćenja.

-Tepić i Zelenović izgovaraju iste rečenice kao Aljbin Kurti. Niko od njih nije rekao da je Kurti odgovoran za etničko čišćenje na Kosovu i Metohiji. Njihov jedini cilj je da pobede čoveka koga ne mogu da pobede na izborima i ne prežu ni od čega ka tom cilju. Imate snimke iz Narodne skupštine gde su skakali, urlali i sprečavali da se održi sednica na kojoj je trebalo da se donese odluka o rebalansu budžeta. Taj rebalans trebalo je da predvidi povećanje penzija i izdvajanje novca za lečenje dece. Ja sam pokazatelj koliko te ljude ne interesuje ništa osim njih samih. Neće da slušaju ni o novim investicijama, o podršci poljoprivrednicima i sada će verovatno negodovati zbog novog autoputa- rekao je Vladimir Orlić.

On je dodao da opozicione partije jedino žele da se dokopaju vlasti po svaku cenu. Prema njegovim rečima oni vode takvu politiku gde Srbija treba da prizna nezavisno Kosovo. 

Foto: Masha Bandjur

Vladimir Orlić

-Njih ne interesuje naš narod na Kosovu, kao što ih ne interesuje ni lečenje dece, građenje bolnica i puteva. Predsednik republike rekao im je da se na vlast na ovaj način ne dolazi. Na izborima se utvrđuje šta narod želi. Ukoliko narod tako odabere, opozicija može doći na vlast. Ali to će se tek na izborima videti. Oni najpre traže izbore i prete ako se izbori održe. Kada im je predsednik to odobrio, tek je onda nastao haos. Poslali su pismo predsedniku nepismeno, jadno, neuko pismo gde se vidi da ni sami ne znaju kada hoće izbore. Kada im je odobreno da se izbori održe do kraja godine, kukaju zato što nemaju uslove da na te izbore izađu.  Jasno je da oni samo žele da im neko pokloni vlast, samo da se ne ide pred narod - zaklučio je Orilć.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija