• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2023

10:17

(VIDEO) Kome smeta muzej Čiča Draži?! Kalabić: Srpski patriotizam se ponovo rodio na dan kad je umro genocidni Hrvat - Tito!

Informer

Live TV

(VIDEO) Kome smeta muzej Čiča Draži?! Kalabić: Srpski patriotizam se ponovo rodio na dan kad je umro genocidni Hrvat - Tito!

Podeli vest

O otvaranju muzeja i otkrivanju spomenika generalu Dragoljubu Draži Mihailoviću u Beogradu, ali i o tome kome smeta njegovo nasleđe zbog incidenata koji su usledili gađanjem biste i novog objekta, govorio je na Informer Tv Radovan Kalabić, književnik i istoriograf.

Književnik i istoriograf. Radovan Kalabić ističe da dok je srpskih neprijatelja i neprijatelja istorijske istine, biće incidenata ovog tipa, ali da sva ta mržnja ne može da zaseni veličanstveni događaj otvaranja muzeja Čiča Draži.

- Sve dok je srpskih neprijatelja i neprijatelja istorijske istine, biće incidenata ovog tipa, ali sva ta mržnja ne može da zaseni ovaj veličanstveni događaj otvaranja muzeja. Tvrdim ne postoji ni u jednoj zemlji to da se najodlikovaniji oficir osudi, ubije i sahrani na nepoznatoj lokaciji - rekao je Kalabić.

Foto: Zoran Sinko

Radovan Kalabić

 

Naš gost tvrdi i da je komunistička-ustaško tvorevina, pod dirigentskom palicom Zapada dovela je na vlast Tita, koji je izvršavao genocid nad Srbima u Prvom svetskom ratu, kao i da se srpski patriotizam se ponovo rodio na dan kada je umro Tito.

- Komunistička-ustaško tvorevina, pod dirigentskom palicom Zapada dovela je na vlast Tita, koji je izvršavao genocid nad Srbima u Prvom svetskom ratu. Generala Dražu su izdali saveznici za vreme Drugog svetskog rata, jer su odlučili da Tito upravlja Jugoslavijom jer je bio zapadni čovek. Srpski patriotizam se ponovo rodio na dan kada je umro Hrvat Tito i muzej je odličan način da se mladima prenese ljubav prema Srbiji i patriotizmu - zaključio je Kalabić.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija