• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2023

11:03

Nakon decenija Prokop je dobio novi sjaj! Beograd lider u regionu po broju projekata! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Nakon decenija Prokop je dobio novi sjaj! Beograd lider u regionu po broju projekata! (VIDEO)

Podeli vest

Finaliziranje radova na dugo očekivanoj železničkoj stanici Beograd centar, poznatijoj kao Prokop i uspešnu realizaciju tog projekta komentarisao je gost Info jutra, Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost.

Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost naveo je da su ovakve investicije ključne za razvoj privrede i bruto domaćeg proizvoda 

- Prokop izgleda moderno i dodaje sjaj Begradu kao modernoj evropskoj prestonici. Ovakve investicije u infrastrukturu su ključne za razvoj jer dižete kvalitet privrede i BDP države. Ovaj projekat je pokazao da je moguće ispoštovati zadati rok ali i ostvarenje obećanog kvaliteta - rekao je Barac.

Foto: Masha Bandjur

Srđan Barac

 

Barac je dodao da se Beograd može pohvaliti činjenicom da je po broju realizovanih projekata poput autoputeva i Beograda na vodi postao lider u celom regionu

- Ovaj dan je pored završenih monumentalnih radova koji će biti na ponos svih građana, takođe dan oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, od kada nijedna strana vojna čizma nije okupirala tlo našeg grada. Poslednjih nekoliko godina možemo se pohvaliti da smo postali razvojni lider u regionu projektima poput autoputeva, Beograda na vodi i Prokopa - rekao je Barac.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija