• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2023

10:45

Najnovije informacije sa suđenja Miki Aleksiću! Advokat otkrio sramotno ponašanje odbrane optuženog! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Najnovije informacije sa suđenja Miki Aleksiću! Advokat otkrio sramotno ponašanje odbrane optuženog! (VIDEO)

Podeli vest

Nova dešavanja na suđenju Miki Aleksiću za seksualno uznemiravanje glumice Milene Radulović i proces kroz koji je glumica prošla, komentarisao je gost Info jutra, advokat Jugoslav Tintor.

Advokat Jugoslav Tintor istakao je kako su pitanja koja je odbrana Mike Aleksića postavljala oštećenoj, bila repetativna i sa vidnim omalovažavanjem.

- Aleksić je svestan dokaza koji se nalaze u predmetu i daleko mu je bitne kako ga publika vidi nego sama dešavanja u sudnici. Prilikom saslušanja žrtve imate pravo da branite svog klijenta i postavljate pitanja, ali ne smete to raditi sa omalovažavanjem ošećene što Aleksićeva odbrana nije radila. Odbrana može da postavlja pitanja ali samo ako se lice o tome prethodno nije izašnjavalo, Milena Radulović je davala iskaz pet sati i da taj materijal svi mi koji učestvujemo u sudskom procesu imamo - rekao je Tintor.

Foto: Pedja Milosavljević

Jugoslav Tintor

 

Tintor je dodao kako se ne seća slučaja sa ovolikim brojem žrtava samo jednog počiniocima i da se nada da će sud moži na adekvatan način da se izbori sa predmetom.

- Cilj ovog postupka treba da bude utvrđivanje pravde, Milena se držala vrlo hrabro i videlo se da joj je sve to iscrpljujuće, jer stajati 3 sata i odgovarati na pitanja je veoma zamarajuće. Ne sećam se da je skoro postojao slučaj sa ovoliko žrtava jednog počinioca i istinski se nadam da će sud moći da se izbori sa predmetom. Objašnjenje koje je Milena dala o samom slučaju tim stručnajka uključujući i psihijatre je detaljno analizirao i tek nakon toga je tužilaštvo dobilo dodatnu snagu za dalji proces. Sledeći pretres zakazan je za 23. novembar nakon čega ostaje saslušanje maloletne žrtve i saslušanje svedoka - rekao je Tintor.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija