• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.10.2023

10:25

Evo ko besni zbog zdrave konkurencije! Novi zakon obezbediće pravednu tržišnu utakmicu! (VIDEO)

Informer

Live TV

Evo ko besni zbog zdrave konkurencije! Novi zakon obezbediće pravednu tržišnu utakmicu! (VIDEO)

Podeli vest

Posle više od 4000 negativnih objava o Telekomu u protekle 4 godine, uoči usvajanja novih medijskih zakona na sednici Vlade Srbije, od strane televizija u vlasništvu Junajted grupa, povela se prljava kampanja u cilju diskreditacije konkurentske kompanije Telekom Srbija. Na ovu temu razgovarali smo sa Nebojšom Žugićem, direktorom Arena Channels grupe.

U sklopu brojnih optužbi navodi se da na listi preduzeća koja su u 2022. godini ostvarila najveće gubitke nalazi Arena Channels Group. Kakva je zaista situacija?

Direktor Arena Channels grupe Nebojša Žugić smatra da su zakoni dobri jer omogućavaju pravednu tržišnu utakmicu.

-U prethodnih pet godina naš strateški cilj bio je da postanemo medijski lider. Sada nam je cilj da tu prednost zadržimo. Svi ti izlivi besa koji su izazvani frustracijom konkurencije nastaju jer ne mogu da spreče odliv korisnika koji je drastičan. Mi smo zahvaljujući Premijer ligi zadobili više od 300.000 korisnika. To je tržišna utakmica- naveo je Žugić.

Foto: Masha Bandjur

Nebojša Žugić

On je istakao da Arena Channels dobija nove gledaoce, odnosno korisnike samo zahvaljujući kvalitetu sadržaja programa.

-Mi smo u investicionom ciklusu. Prava kupujemo dugoročno. Mi smo 2018. postavili jasnu strategiju kako ćemo osvajati tržište u narednom periodu i složili smo se da je sportski sadržaj u tome ključan. Ekspanzija Arene je neverovatna za poslednjih pet godina. Do 2018. godine nije bilo tržišne utakmice- istakao je Žigić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija