• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2023

17:36

Loša karma je posledica prošlog života! Astrolozi otkrili tajne karme i horoskopskih znakova!

Miloš Rafailović

Live TV

Loša karma je posledica prošlog života! Astrolozi otkrili tajne karme i horoskopskih znakova!

Podeli vest

Karma i njen uticaj na naš život kao i kompatibilnost horoskopskih znaka u ljubavnim vezama i poslovnom životu, komentarisali su gosti emisije Pre večere, numerolog Gordana Dragišić, astrolog Dušan Cincović i astrolog Ana Rakić Đuričić.

Numerolog Gordana Dragišić navela je kako joj se klijenti uglavnom obraćaju sa ljubavnim više nego sa poslovnim problemima.

- Kada je karma u pitanju, misli se na ono što smo bili u prošlom životu pa samim tim sve što nam se dešava može biti posledica prošlog života. Uglavnom mi se ljudi obraćaju sa ljubavnim problemima i to daleko više nego oni sa poslovnim - rekla je Dragišićeva.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Gordana Dragišić

 

Astrolog Dušan Cincović istakao je kako među partnerima, horoskopski znaci mogu biti kompatibilni, ali da probleme stvara to što planete mogu biti u potpunoj suprotnosti

- Astrologija daje naznake šta nam se može desiti, interesantno je da ako smo u prethodnom životu činili zlo ili nepravdu prema nekoj osobi, u ovom životu mi postajemo ta osoba nad kojom se vrši nepravda. Osnovni nosilac karme je Saturn, što se tiče veza znakovi mogu da budu kompatibilni ali planete mogu da budu u polarnoj suprotnosti, što može stvarati probleme - rekao je Cincović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ana Rakić Đuričić, Dušan Cincović i Gordana Dragišić

 

Astrolog Ana Rakić Đuričić objasnila je da karma ne mora biti posledica prošlog života, već niz zadataka koje moramo ispuniti za vreme ovog života.

- Treba praviti razliku između horoskopskih znakova i aspekte karme. Na osnovu nečijeg horoskopa moramo videti kakav mu je odnos sa planetama, raditi na sebi i rasti duhovno je potraga za odgovorima. Karma po meni nisu neki dugovi iz prethodnog života već više neke obaveze koje moramo da ispunimo tokom života. Češći klijenti su mi žene koje mnogo otvorenije pričaju o ljubavi, dok muškarci ne vole javno da dele svoje probleme, pogotovo na Balkanu jer nam je vaspitanje takvo da oni treba da preuzimaju odgovornost za životna dešavanja - rekla je Đuričićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija