• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.11.2023

22:01

Čak i politički protivnici Aleksandra Vučića misle da je "dokumentarac" o njemu skandal! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Čak i politički protivnici Aleksandra Vučića misle da je "dokumentarac" o njemu skandal! (VIDEO)

Podeli vest

Čak i politički protivnici Aleksandra Vučića smatraju da je "dokumentarac" sa Šolakove televizije skandal! Kampanja počela je sa vrlo niskim udarcima opozicione stranke. Kakva je to kampanja gde čak ni porodica nije sveta? O sramnom filmu o predsedniku Srbije govorili su u emisiji "Tema dana" zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i politički analitičar Miljan Jovićević.

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj istakao je da ovo nije prvi put da se tako nešto pojavljuje na tim televizijama.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Aleksandar Šešelj

-Ipak mislim da je naša država ipak pokazala jednu vrstu slabosti jer ove televizije nelegalno posluju. Još jedna činjenica zbog koje mi je jako žao je to što je delovanje tih političkih partija ogadile narodu reč "opozicija". Opozicija ne bi trebala da bude nešto što je loše ili dobro, već prosto činjenica. Imamo preovlađujuće shvatanje u Srba da je opozicija loša vest. U svakoj demokratiji pohvalno je da postoji opozicija koja će kritikovati vlast, ali oni su sluge zapadnih centara moći koji se predstavljaju kao neka valjana alternativa- naveo je Aleksandar Šešelj.

Politički analitičar Miljan Jovićević smatra da je ova kampanja paradoksalna, jer ona može ići samo predsedniku Aleksandru Vučiću u korist.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Miljan Jovićević

Jedna skandalozna, jeziva, beskrupulozna izjava! Atakovala se direktno porodica Aleksandra Vučića. U udarnom terminu na Šolakovim medijima mogli smo videli neke ljude iz zapadnih zemalja koji nama nisu ni malo bliski ni slatki. Mislim da kampanju nisu dobro počeli. Čak i opozicioni birači koji bi njima dali glas, mislim da su sada zbunjeni. Ako je jedino što može da se radi protiv vlasti to da se ovako laže, onda je to nešto što bi za Vučića trebalo da bude pozitivno. Neki ljudi nastupaju bez zrna časti, bez zrna obraza. Ja ne mogu da shvatim da neko ima koristi od takve kampanje. Jedini koji će možda imati koriti od takve kampanje jeste sam predsednik Vučić- naveo je Miljan Jovićević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija