• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.11.2023

09:00

Moje srce i sad grmi, kad pogledam zemlju moju! Informer učestvovao u izradi novog spota Dejana Lazovića! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Moje srce i sad grmi, kad pogledam zemlju moju! Informer učestvovao u izradi novog spota Dejana Lazovića! (VIDEO)

Podeli vest

Ekipa "Informer TV" učestvovala je u izradi novog spota poznatog pevača Dejana Lazovića. U emisiji "Info jutro" Lazović je bio naš gost i govorio je o svojoj novoj pesmi koja nosi naziv "Moje srce i sad grmi kad pogledam zemlju moju".

Pevač Dejan Lazović zahvalio se Informeru na saradnji i istakao kako je vrlo zadovoljan poslom koji je urađen.

- Mogu reći da je ovo vaš prvenac što se tiče produkcje i spota. Uradili smo to zajedničkim snagama. Zahvaljujem Draganu J. Vučićeviću i svima koji su učestvovali u ovom spotu. Smatram da je spot ispao baš onako kako treba sa svim tim prelepim predelima i jednom dozomo pozitive. Mnogo je negativnih tema i zla u svetu, pa da počnemo sa malo ljubavi prema svojoj zemlji. Pesma se bavi rodoljubivim i patriotskim temama. Ona govori da smo uvek prvi i u borbi i u pesmi- naveo je pevač.

Lazović je objasnio u čemu je specifičnost njegove nove pesme, kao i to zašto se odlučio baš za ovu tematiku.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dejan Lazović

-Morali bismo da učimo od drugih naroda. Nacionalizam je bitan u drugim zemljama, a mi zaboravljamo u kako lepoj zemlji živimo. Mnogo toga je urađeno u poslednjih deset godina. Gradovi nam lepše izgledaju. Deluje umiveno. A što se tiče ljubavi prema zemlji, ovom pesmom zatvaram krug patriotskih stvari. Ovo je pesma koja je sama od sebe krenula. Ima jako poučan tekst. Mi smo narod koji je poznat po borbi koji nikada ne odustajemo. Imamo mi i negativnih stvari, ali ne možemo to govoriti na stranim televizijama. Ako imamo kritike prema sami sebi, to zatvaramo u ova četiri zida. Uvek moramo predstavljati svoju zemlju i svoj narod kao slobodarski, koji je branio Evropu. Evropa mu to nije najlepše vratila. Mi smo narod koji zna da ceni slobodu i pravdu. Fali nam tih neutralnih rodoljubivih pesama. Ja jasno iznosim svoje stavove. Nemam taj problem. Od starta sa pesmom Auto-put, pa nadalje, sve je to završilo u opozicionim medijima. Pokušali su da me ismeju, ali uopšte mi ne smeta da me neko povezuje sa aktuelnom vlašću- ispričao je pevač.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Satanistička muzička grupa održava koncerte u Beogradu! Bend Baćuška naveliko prodaje karte omladini! (VIDEO)
Live TV

Satanistička muzička grupa održava koncerte u Beogradu! Bend Baćuška naveliko prodaje karte omladini! (VIDEO)

Monarh Arsenije Jovanović, iguman manastira Svetog Petra i Pavla kod Mionice, putem društvenih mreža uputio je apel da se održi protest tokom koncerta poljske blek metal grupe Baćuška koji je zakazan za 23. novembar. Pevač Sloba Radanović i stručnjak za sekte Slađan Mijaljević bili su gosti emisije "Info dan" koji su komentarisali prirodu muzike ovog benda.

16.11.2023

13:09

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija