• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.11.2023

21:30

Konačno prekid vatre u Gazi! Ovo su vesti koje su obeležile 21. novembar! (VIDEO)

Informer

Live TV

Konačno prekid vatre u Gazi! Ovo su vesti koje su obeležile 21. novembar! (VIDEO)

Podeli vest

Srbija je vojno neutralna zemlja, rekao je predsednik. Ustaški teror uz prisustvo policije! Konačno prekid vatre u Gazi! Prekid blokade puteva na teritoriji Vojvodine!Međunarodni dan obolelih od cistične fibroze! U Majdanpeku se rekonstruiše glavna ulica!

-Sami čuvamo svoju državu. Srbija je vojno neutralna zemlja i ne primamo naređenja ni od koga-  rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom sastanka sa Stoltembergom. U razgovorima o situaciji na Kosovu i Metohiji, Vučić je rekao Stoltembergu da su jedino Srbi žrtve i da je već 13 procenata našeg naroda napustilo sever pokrajine. Sa Stoltembergom je razgovarala i premijerka Ana Brnabić na temu saradnje Srbije i NATO-a.

-Ustaški teror uz prisustvo policije! Hrvatski huligani uništili su automobil sa srpskim tablicama. Studenti iz Sombora našli su se na mestu incidenta, ni krivi ni dužni. Hrvatska policija samo je mirno posmatrala napadače, kojima je potom dozvolila da pobegnu.

-Konačno prekid vatre u Gazi! Dve strane dogovorile su prekid vatre u roku od pet dana, kako bi taoci koje je držao Hamas, mogli bezbedno da pređu u Izrael. U zamenu za taoce, Palestinci će biti oslobođeni iz zatvora.

-Prekid blokade puteva na teritoriji Vojvodine! Ana Brnabić se dogovorila sa poljoprivrednicima. Pregovori su delimično uspešni, a nastavak razgovora dogovoren je za nedelju. Poljoprivrednici više neće blokirati puteve, ali se neće ni skloniti dok ne vide ishod dogovora.

-Danas je Međunarodni dan obolelih od cistične fibroze. Tim povodom su u Novom Pazaru posađene ruže u obliku pluća. Ovo je peti ružičnjak u obliku pluća u našoj zemlji.

-U Majdanpeku se rekonstruiše glavna ulica. Radovi su u toku i prema planiranoj dinamici, treba da se okončaju do kraja meseca. Nakon toga sledi druga faza: rekonstrukcija stoletnog geradskog parka.

Dnevnik televizije "Informer" pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dnevnik televizije Informer! Evo koje vesti su obeležile 20. novembar!
Live TV

Dnevnik televizije Informer! Evo koje vesti su obeležile 20. novembar!

U centralnoj emisiji Informer televizije, dnevniku saznajte - generalni sekretar NATO Jans Stoltenberg naveo je kako obe strane treba da izaberu dijalog a ne nasilje, SANU proslavlja 182. rođendan, koji je posetio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodeći da su ona i SPC veoma bitne za Srbiju.

20.11.2023

21:33

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17