• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2023

13:18

Upoznavanje na brzinu! Mladi za 3 minuta treba da nađu životne partnere! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Upoznavanje na brzinu! Mladi za 3 minuta treba da nađu životne partnere! (VIDEO)

Podeli vest

Spid dejting ili brzo upoznavanje ima za cilj da spoji mlade u potrazi za partnerom u svega 3 minuta, o čemu su govorili gosti Info dana, organizatorka Tijana Majkić i edukator Muško-ženskih odnosa Miloš Koprivica.

Organizatorka Tijana Majkić istakla je prilikom upoznavanja muškarci budu ti koji preuzimaju vodeću ulogu, kao i da ih nije sramota da priznaju da su sami i zbog čega.

- Spid dejting je brzo upoznavanje da za kratko vreme da vidite da li vam neko odgovara i bitan je prvi kontakt. Poenta svega jeste da oživimo uživo upoznavanje, stvar je baš u tome da tokom te brze konverzacije razmišljate dinamično i instinktivno obraćanjem pažnje na sve detalje kod osobe. Živ kontakt je nešto što ne može da bude zamenjeno. Muškarci su imali primarnu ulogu osvajača u društvu, ali su podsvesno počeli da je gube jačanjem žena, jer su nervozni da se neće dopasti devojci. Devojke se manje prijavljuju na spid dejting, jer su otvoreniji, a žene obično odustanu u poslednjem momentu i muškarci su uvek ti koji probijaju led i ne srame se toga što su sami - rekla je Majkićeva.

Foto: Masha Bandjur

 

Edukator Muško-ženskih odnosa Miloš Koprivica objasnio je kako momci koji mu se javljaju najčešće imaju problem da priđu devojci i na koji način da održe konverzaciju i "zabave" devojku.

- Radim sa muškarcima koji nisu preterano uspešni u odnosu sa ženama. Svako treba da pobedi svoje socijalne strahove i da nauče da izraze sebe pred ženom koja im se dopada. Momci najčešće imaju strah od prilaska i ne znaju u kom smeru i kako treba da teče konverzacija. Oni žele da se razviju kao osobe kako bi samim tim bili i privlačni devojkama. Mnogi muškarci me pitaju kako da zabave devojku, ali stvar nije u tome poenta je da radiš stvari koje tebe čine srećnim i neko će uvek želeti da ti se priključi u tome - rekao je Koprtivica.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17