• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.12.2023

19:21

Veliko interesovanje stranih turista za srpske planine! Karadžić o razvoju Stare planine (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Veliko interesovanje stranih turista za srpske planine! Karadžić o razvoju Stare planine (VIDEO)

Podeli vest

U današnjoj emisiji Pre večere, gost Goran Karadžić, direktor Javnog preduzeća za razvoj Stare planine, govoro je na temu da li su plalnine u Srbiji spremne za ski sezonu i koliko je skijaše iznenadilo toplo vreme u ovo doba godine.

Skijaše je zateklo ovo toplo vreme i neverovatan porast temperature, a Goran Karadžić osvruno se na nagli uspon i ugođaje na Staroj planini.

- Naši gosti uživaju maksimalno, hotel Stara Planina je tako prilagođenam čak imao i dva objekta u sklopu pomenutog hotela. Sve je napravljeno za maskimalno uživanje i pravi odmor - objasnio je direktor Javnog preduzeća za razvoj Stare planine.

Foto: Zoran Sinko

 

- Na razvoju Stare planine će se raditi sledeće godine. Infastruktura je napravila bum, ali hotelijerskog i ugostiteljskog dela fali, tako da ćemo tek sledeće godine doživeti bum. Sve će se uraditi u skladu sa prirodom i pomenutim uslovima - istakao je Karadžić.

Svi rade svoj posao na pravi način, do Stare planine se brzo stiže.

Foto: Zoran Sinko

 

- Jedna staza će biti osvetljena u narednoj sezoni, za ljubitelje noćnog skijanja - rekao je Karadžić i dodao:

- Na Staroj plalini imate i po pet meseci snega. U toku leta, kada možete da šteta stvarno svašta možete da viditi. Pored Ski bara, radićemo i na nekim projektima za sportiste i rekreativce. Imaćemo pravu priču pored naših gostiju i za sve svetske sportiste.

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17