• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2023

10:33

Zelenskom se bliži kraj! Amerikanci prose na ulici dok njihova vlada šalje milione Ukrajini! (VIDEO)

shutterstock/Informer

Live TV

Zelenskom se bliži kraj! Amerikanci prose na ulici dok njihova vlada šalje milione Ukrajini! (VIDEO)

Podeli vest

Potencijalnu obustavu pomoći Ukrajini od strane SAD zbog nemira u američkom narodu zbog sve nižeg životnog standarda i predstojećih izbora, komentarisali su gosti Info jutra, pukovnik Milan Jolović i urednik Pepo portala Petar Popović.

Pukovnik Milan Jolović istakao je da nije moguće da Ukrajina povrati Krim i Donbas, jer Rusi planiraju da Krim brane istim intenzitetom kao da je u pitanju odbrana Moskve.

- Front je aktivan oko Bahmuta i Avdejevke, moral i panika su se pojavili u redovima ukrajinske vojske zbog prekida isporuke municije i oružja. Rusi mesečno proizvode milion i po granata što Ukrajina ne može da sustigne i zato je ovo prešlo u iscrpljujući rat. Rusi će zasigurno pobediti ako prestane podrša EU i SAD. Oni ne mogu vratiti ni Krim ni Donbas i Rusi planiraju da brane Krim jače nego Moskvu. Čim padne Ukrajina Zapad će početi da priča o pregovorima sa Rusijom, a Amerikanci ne znaju kako da Ukrajincima kažu da se predaju, jer su im do sada govorili da od predaje nema ništa - rekao je Jolović.

Foto: Pedja Milosavljević

 

 

Urednik Pepo portala Petar Popović objasnio je da američki narod već postavlja pitanje svojoj vladi zašto imaju prosjake na ulicama i niske plate, doke se šalju milioni Ukrajini od koje oni nemaju ništa.

- Sumnjam da će Ukrajina postati član NATO pakta, jer se neće ni pregovarati u Kijevu zato što je on potpuno nebitan sad i jedini pregovori će se voditi između Moskve i Vašingtona. Rusija će biti ta koja će diktirati uslove na pregovorima kao pobednica ovog sukoba. Sankcije neće preterano oslabiti Ruse zato što im je zemlja puna resurasa za koje će oni uvek naći kupce. Zelenski je još potreban Zapadu, međutim američko društvo je podeljeno zbog izbora pa će SAD morati da revidiraju svoj stav prema Ukrajini. Američki narod već postavlja pitanje svojoj vlasti zbog čega imaju prosjake na ulicama i niske plate, dok se milioni šalju Ukrajini od koje oni nemaju ništa. Zelenski će na kraju ovog sukoba završiti u zatvoru ili na sudu negde u Londonu ili Vašingtonu - rekao je Popović.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Totalni krah! Velika promena situacije u Ukrajini! Rusija će debelo kazniti ovaj suludi manevar kijevskih snaga!
NIJE IM OVO TREBALO

Totalni krah! Velika promena situacije u Ukrajini! Rusija će debelo kazniti ovaj suludi manevar kijevskih snaga!

Šest meseci nakon početka kontraofanzive Ukrajine kod Bahmuta, operacija je potpuno propala i ruske trupe su uspele da preuzmu inicijativu na bojnom polju. Pokrenuvši seriju napada, ruske snage su vratile neke od pozicija koje su izgubile severozapadno od grada u oblasti Berhovskog rezervoara i ponovo preuzele kontrolu nad linijom duž železničke pruge Bahmut-Gorlovka na južnom krilu, ocenjuje vojni analitičar Vladislav Ugloni u tekstu za RT internešenel.

03.12.2023

09:45

sledeća vest

Vesti

Tehnološka šansa za Srbiju koja se pruža jednom u 100 godina! Moguće je napraviti industriju vrednu 10 milijardi evra u Srbiji
Politika

Tehnološka šansa za Srbiju koja se pruža jednom u 100 godina! Moguće je napraviti industriju vrednu 10 milijardi evra u Srbiji

Srbija trenutno ima jedinstvenu tehnološku šansu koja se pruža jednom u 100 godina – proizvodnja LFP baterija, izjavio je Nemanja Mikać, generalni direktor i osnivač kompanije „ElevenEs“ iz Subotice, za portal Vojvodina uživo. Mi ćemo dokazati da je u Srbiji moguće napraviti industruju vrednu 10 milijardi evra rekao je Mikać u intervjuu za naš portal.

27.07.2024

12:25

Đurić: Ponoš bi đavolu dušu prodao!
Politika

Đurić: Ponoš bi đavolu dušu prodao!

Dezerter Ponoš neprestano vrišti od zavisti što Srbija danas jača, na svim poljima! A hteo bi Ponoš, a ka tom cilju ne zaostaju ni ostali iz tajkunske ekipe lopuža, da našoj Srbiji slome krila! To im je - ideja vodilja! Da bi, po već dobro oprobanom postupku, nastavili da se sa nama i našim vitalnim državnim i nacionalnim interesima igraju, trguju i maste!

27.07.2024

12:21

Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice
Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice

Uroš Blažić iz Dubone kod Mladenovca priznao je krivicu za masakr koji je počinio 4. maja prošle godine. Na pripremnom ročištu u Okružnom zatvoru u Beogradu, Blažić je izjavio da je "ubijao sve te ljude, ali da ne zna šta ga je obuzelo te večeri". Držeći pognutu glavu tokom celog ročišta, Blažić je izazvao burne reakcije ožalošćenih porodica, koje su mu dobacivale reči poput "ubico".

27.07.2024

08:29

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija