• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2023

13:22

Evo ko radi o glavi poznatih! Frizerka otkriva poznate ličnosti sa najzahtevnijom frizurom! (VIDEO)

Informer/shutterstock

Live TV

Evo ko radi o glavi poznatih! Frizerka otkriva poznate ličnosti sa najzahtevnijom frizurom! (VIDEO)

Podeli vest

Poznate ličnosti su konstantno dobro sređene kada su u javnosti, međutim nije sasvim poznato koliko truda i napora je uloženo u njihovu frizuru, o čemu je govorila gošća Info dana, frizerka Maša Bogićević.

Frizerka Maša Bogićević navela je kako Jelena Karleuša spada u poznate ličnosti sa kojima joj je najlakša saradnja zato što ona tačno zna šta hoće što samim tim olakšava posao.

- Najlakša saradnja mi je sa Jelenom Karleušom, jer ona zna kakvu frizuru želi pa je posao samim tim lakši. Međutim kada je spremanje za koncerte u pitanju Nataša Bekvalac je definitivno najzahtevnija, pogotovo zato što za koncerte nosi umetke i perike. Ako je keratin loš on može oštetiti kosu, žene mi najviše traže da imaju dugu ravnu kosu sa punim krajevima. Niske punđe se vraćaju u modu, a umetci su takođe počeli sve više javljaju - rekla je Bogićevićeva.

Foto: Pedja Milosavljević

 

 

Bogićevićeva je dodala da joj žene najviše traže da imaju boju i frizuru kao Dženifer Lopez.

- Karleuša ima dobru i kvalitetnu kosu zato što ide na tretmane i brine se o njoj. Najviše mi žene traže da imaju frizuru i boju kao Dženifer Lopez. Ako vidim da nadogradnja nije za tu osobu, uvek im kažem i ponudim im umetke ili periku, ali se dešava da me ne poslušaju. Milica Pavlović je htela "ajs" tehniku, iako sam joj preporučila keratin, jer sam smatrala da je to bolje za njenu kosu - rekla je Bogićevićeva.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija