• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.12.2023

13:16

U Beogradu se unapređuje kultura stanovanja! Evo kako se srpska prestonica razvija iz godine u godinu! (VIDEO)

Informer

Live TV

U Beogradu se unapređuje kultura stanovanja! Evo kako se srpska prestonica razvija iz godine u godinu! (VIDEO)

Podeli vest

Brinemo o očuvanju, uređenosti i bezbednosti zgrada u Beogradu. Želimo da unapredimo kulturu stanovanja i zato smo posvećeni lokalnoj zajednici. Ovo je opis Javnog preduzeća Gradsko stambeno, a u emisiji "Info dan" najavili smo nove akcije ovog preduzeća za kraj godine. Gost emisije bio je Igor Ćurčić, direktor marketinga.

Direktor marketinga Javnog preduzeća Gradsko stambeno Igor Ćurčić rekao je da akcija "Najlepši ulaz u Beogradu" nešto što se tradicionalno organizuje.

- Fali nam to da ne posmatramo sve preko svog paga kao nešto tuđe. Stanari zgrade treba da imaju tu svest da je zgrada njihovo vlasništvo. Gradsko stambeno preduzeće danas održava i savremene kompleskse zgrada. Tu govorim i o tehničkom održavanju. Kompleksa zgrada je sve više. Ovo je vrlo brzorastuća metropola. Nedavno smo preuzeli Gornji grad u Zemunu i Beograd na vodi - rekao je Ćurčić.

Foto: Pedja Milosavljević

Igor Ćurčić

On je obratio pažnju na sve ono što građani sami mogu da poboljšaju u svom gradu, ali i u svojoj zgradi, pre svega.

- Mi imamo ružan običaj da se pitamo šta je grad i šta je država uradila za nas, a nikada se ne pitamo šta mi možemo da uradimo. To je pre svega da ne bacamo pikavac na ulicu i da čuvamo hodnik naše zgrade. Imali smo cenovnik koji je fiksiran. Oni nisu mogli da kažu da im čistimo svakoga dana i da oni plate više. Beograd na vodi pomera neke granice. Kao javno preduzeće mi smo uspeli da pobedimo na konkursu 5 privatnih preduzeća i time pokazujemo da smo spremni da odgovorimo na svaki zahtev. Ako hoćemo da Beograd stane rame uz rame sa drugim evropskim metropolama, to podrazumeva i nove portale i mnoga druga usavršavanja - rekao je Ćurčić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija