• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.12.2023

12:50

Oni imaju kancelariju sa najlepšim pogledom! Sve više mladih želi da se bavi ovim poslom! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Oni imaju kancelariju sa najlepšim pogledom! Sve više mladih želi da se bavi ovim poslom! (VIDEO)

Podeli vest

Nacionalni avio prevoznik Er Srbija pokrenula je novi konkurs za članove kabinske posade u sklopu priprema za letnju sezonu i u skladu sa planovima daljeg razvoja kompanije. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Milica Netković, direktorka ljudskih resursa Er Srbije, Silvija Madić, član kabinske posade Er Srbije i Nikola Radovanović, ćlan kabinske posade Er Srbije.

Konkurs je otvoren do 20. decembra. O uslovima konkursa, ali i iskustvu rada u kompaniji razgovarali smo sa gostima "Info dana".

Član kabinske posade Er Srbije Silvija Madić članica je kompanije Er Srbija još od 2015. godine.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Silvija Madić

- To je posao koji volim od malih nogu. Ovaj posao je vrlo dinamičan. Svaki dan je različit. Svaki let je priča za sebe. Svaki let nosi određenu odgovornost. Možda je neki let bio manje ili više izazovan - rekla je Silvija Madić.

Član kabinske posade Er Srbije Nikola Radovanović član je Er Srbije već dve i po godine.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Nikola Radovanović

Želim da skrenem pažnju da posao podrazumeva veliku odgovornost. Mi smo tu da pružamo prvu pomoć. Posao je prelep, imate priliku da upoznajete svaki dan nove ljude. Imamo kancelariju sa najlepšim pogledom - rekao je Nikola Radovanović.

Direktorka ljudskih resursa Er Srbije Milica Nedeljković istakla je da je kompanija Er Srbija u ozbiljnom treningu.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Milica Nedeljković

- Imali smo 5 velikih selekcionih procesa koji su imali za cilj da se ojačamo. Osim toga što su oni vizuelno reprezentantivni, mi smo ponosni i na njihove uniforme. Uslovi konkursa nisu jednostavni. Postoji niz kompetencija koje mi ispitujemo. Kad prođu konkurs, čeka ih obuka, a tek po dobijanju letačkih dozvola, oni mogu postati članovi kabinske posade. M smo iz godine u godinu sve veći i letimo na sve veći broj destinacija. Povećava se i broj aviona u našoj floti- rekla je Milica Nedeljković.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija