• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2023

09:58

Kakav nam je stan takav nam je život! Naši stanovi i kuće zrače energijom! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Kakav nam je stan takav nam je život! Naši stanovi i kuće zrače energijom! (VIDEO)

Podeli vest

Feng Šui kinesku tajnu uređivanja životnog prostora i njegovu povezanost sa našim životom i raspoloženjem, analizirala je gošća Info jutra, diplomirani Feng Šui stručnjak Sandra Drinčić.

Feng Šui stručnjak Sandra Drinčić navela je da Feng Šui nastaje u Kini kao umetnost življenja koju su kineski carevi vekovima čuvali za sebe dok ih neko na dvoru nije podelio sa narodom.

- Feng Šui je drevna kineska nauka koju povezujem sa tajnama Balkana, jer su telo i organizam u uzajamnom odnosu sa našim životnim prostorom. Bitno je da se ne ulazi u taman prostor bez osvetljenja i kada duša nije srećna ona će tražiti drugi dom. Feng Šui znači vetar i voda, a nekada je to kineski car držao za sebe dok neko tu tajnu nije odao javnosti. Na Balkanu smo imali Feng Šui na neki način samo se nismo setili da to nazovemo naukom - rekla je Drinčićeva.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Drinčićeva je dodala kako preko puta ulaznih vrata ne sme biti ogledalo jer ono izbacuje potencijal iz našeg života i šalje ga napolje van nađeg životnog prostora.

- Niko ne pita za savet zbog svog zadovoljstva već zbog informisanosti. Ako postoji nepoverenje među partnerima pretpostavlja se da je ostava preko puta ulaznih vrata, jer se u njoj skladišti sve, ako je to ogledalo ono izbacuje potencijalne mogućnosti iz našeg života. Ako uđete u nečiji dom, a on je previše taman to znači da je u pitanju neka stagnacija u njihovom životu, dok šarenilo znači kreativnost i pozitivnu energiju - rekla je Drinčićeva.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu
Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu

Ljubitelji kulinarstva u Srbiji sigurno znaju ko je Anamaria Babičković. Za one koji nisu pratili prvu sezonu tv serijala Masteršef, takmičenje kuvara amatera pred kamerama i pod budnim okom profesionalnog žirija, ova mlada Subotičanka osvojila je drugo mesto. Ali ceo rodni grad, a moguće i veći deo Srbije, smatra je pobednicom!

20.09.2024

18:18