• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2023

13:03

Zodijak ukazuje na ozbiljne promene u 2024. godini! Bikove očekuje najjača godina do sad! (VIDEO)

TV Informer

Live TV

Zodijak ukazuje na ozbiljne promene u 2024. godini! Bikove očekuje najjača godina do sad! (VIDEO)

Podeli vest

Zodijak kao turbulentna konstalacija znakova, a uticaj koji će on imati na dolazeću 2024. godinu i njegove efekte, komentarisale su gošće Info dana, astrolog Biljana Maklenov i astrolog Asja Savić.

Astrolog Biljana Maklenov istakla je kako 2023. godina ostaje ubeležena kao godina koja je bila dominirana retrogradnim Marsom koji je turbulentna planeta što objašnjava ratove i krize.

- Horoskop je slika planetarnih pozicija u trenutku našeg rođenja, što je slika koja nam daje uvid u našu ličnosti naše mogućnosti. Mi kao astrolozi moramo da podižemo ljude i da im prikažemo lepe strane natalne karte. U našem horoskopu može da se vidi kada je dobar momenat za neko upoznavanje koje mi nekad umemo da propustimo. Retrogradni Mars je nagoveštavao 2023. kao ratnu godinu kojom takođe vlada Uran. Ulaskom Saturna u ribe posle 30 godina počele su ogromne promene, jer poslednji put kad se to desilo ovde su bili ratovi i promene. Bikovima rođenim do 14. maja život će biti promenjen iz korena - rekla je Maklenova.

Foto: informer/printscreen

 

Astrolog Asja Savić objasnila je kako predstojećoj godini odgovara broj 8 koji u sebi nosi moćnu energiju što znači da će se menjati društvena struktura.

- Uz majku sam počela da učim o astrologiji, okrenuta sam zapadnoj astrologiji koja je okrenutija brojevima. Sebe smatram predstavnikom ruske astrološke škole koja stavlja akcenat na planete i samu natalnu kartu. Sledećoj godini odgovara broj 8 koji u sebi moćnu energiju, što znači da se menjati društvena struktura. Postoje ljudi koji su izuzetno intuitivni koji bez konsultacije sa astrologom uspeju da žive usklađen život, ali su jako retki - rekla je Savićeva.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija