• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2023

18:22

Do 17 časova glasalo skoro 50% birača! Anđus: Srpska demokratija rangu sa Evropskim zemljama! (VIDEO)

Shutterstock, Masha Bandjur

Live TV

Do 17 časova glasalo skoro 50% birača! Anđus: Srpska demokratija rangu sa Evropskim zemljama! (VIDEO)

Podeli vest

O aktuelnim izborima koji se danas održavaju u Srbiji, govorio je novinar Dejan Anđus na Informer TV.

Novinar Dejan Anđus ističe da je očekivana izlaznost na izborima i on ističe da imamo veliku dozu demokratije u zemlji, u rangu sa Evropskim zemljama.

- Poslednji put sam glasao još davne 2012. godine i smatram da je bitno da se iskaže stav u javnosti, a glasanje je samo formalnost. Očekivana je izlaznost na izborima od skoro 50% do ovog trenutka i rezultati će se poklopiti na pravi način i moramo da istaknemo da imamo veliku dozu demokratije u zemlji, što je u rangu sa evropskim zemljama - kazao je Anđus.

Foto: Masha Bandjur

Dejan Anđus

Prema rečima Anđusa demokratija je definiivno napredovala, kao i sveobuhvatno ekonomsko stanje u našoj zemlji.

- Glasanje vam nije obavezno, kao što nije obavezna ni srednja škola, lično ne volim preteranu političnost. Od 2012. godine su se stabilizovali izbori i način funkcionisanja, demokratija je definiivno napredovala, kao i sveobuhvatno ekonomsko stanje u našoj zemlji - tvrdio je Anđus.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija