• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2023

21:40

IZBORNA NOĆ NA INFORMER TV! Opozicioni mrzitelji Srba večeras zbog poraza žele da ruše državu Srbiju! (VIDEO)

Informer

Live TV

IZBORNA NOĆ NA INFORMER TV! Opozicioni mrzitelji Srba večeras zbog poraza žele da ruše državu Srbiju! (VIDEO)

Podeli vest

U specijalnoj emisiji o aktuelnim izborima, izlaznosti, kao i samom glasanju birača govorili su gosti na Informer TV kapetan Dragan Vasiljković, Centar za nacionalnu strategiju Dragoslav Bokan i bivša sektretarka u MUP-u Dijana Hrkalović.

Dragoslav Bokan iz Instituta za nacionalnu strategiju očekuje da neće biti iznanađenja i da će Srbija nastaviti da ide napred.

- Očigledno je da u ovoj zemlji morate da budete oprezni i da pratite njihove planove i želje, jer smo videli da je opozicija donela samo nasilje. Očekujem da neće biti iznanađenja i da će Srbija nastaviti da ide napred što će se i dokazati ubedljivom pobedom liste Srbija ne sme da stane - rekao je Bokan.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dragoslav Bokan

 

Prema rečima Bokana Opozicija Srbija protiv nasilja je zapravo Srbija nasilja.

- Razmažena opozicija sigurno neće izlaziti na ulice jer im je hladno i žele unutra da piju topli makijato. Opozicija Srbija protiv nasilja je zapravo Srbija nasilja, opozicija mrzi ljude van grada i žele da osvoje Beograd na sve načine - istakao je Bokan.

Kapetan Dragan Vasiljković ističe da opoziciji ne može da pripada, jer oni mrze sve oko sebe i to im je jedini program koji nude.

- Ne dozvoljavam da budem emotivan u politici i znamo da je što kaže narod politika kur*a i ja sam opozicionar u duši, ali ovakvoj opoziciji ne mogu da pripadam, oni mrze sve oko sebe i to im je jedini program koji nude - naveo je Vasiljković.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dragan Vasiljković

 

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović kaže da opozicija mrzi Srbeu Republici Srpskoj i Kosovu i Metohiji, a Srbe sa naše južne pokrajine nazivaju kosovarskim govn*ma, kao i da krše zakon.

- Ovi izbori su bili neka vrsta referenduma, jer sa jedne strane imamo Aleksandra Vučića koji se bori za svoj narod, dok opozicija pokušava da uništi narod. Opozicija mrzi Srbe ma gde god oni bili, u Republici Srpskoj ili Kosovu i Metohiji, a Srbe sa naše južne pokrajine nazivaju kosovarskim govn*ma. Teledirigovana opozicija od strane Zapada pokušava da izazove nestabilnost i nerede, a to potpomažu Šolakovi mediji, a svi zajedno krše zakon - kazala je Hrkalović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dijana Hrkalović

Naša sagovornica dodaje i da su dosadašnji podaci i sam predsednik Vučić objavili pobedu i veoma je jasno da će opozicija izgubiti i da žele da izlaze na ulice i prave haos.

- Marinikin čovek preti Vučiću, a opozicioni prekršaji i nasilje se ne zaustavlja, njihovi huligani sprovode krivična dela nad starim ljudima i devojkama, ali i nad Romima. Preko 50% kontrolora izbora je iz opozicije, nemoguće je da izbori budu neregularni. Dosadašnji podaci i sam predsednik Vučić je objavio pobedu i veoma je jasno da će opozicija izgubiti iako je imala agresivnu kampanju, punu nasilja i laži, a posle izbora žele da izlaze na ulice i prave haos - zaključila je Hrkalović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija