• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.12.2023

13:20

Aleksandar Vučić je garant mira i stabilnosti ne samo u Srbiji nego i na zapadnom Balkanu!

Informer

Live TV

Aleksandar Vučić je garant mira i stabilnosti ne samo u Srbiji nego i na zapadnom Balkanu!

Podeli vest

Aktuelna dešavanja, rezultate izbora i pobedu liste Srbija ne sme da stane, komentarisali su gosti Zoran Spasić, Dragan Vujičić, Baki Anđelković i Zoran Milosavljević.

Zoran Spasić iz Centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku

- Videli smo da niko ne želi katančenje fabrika i napad na naše državljane iz Republike Srpske koju su proglasili genocidnom tvorevinom, ali opozicija voli da u Zagrebu pljuje svoju zemlju. Bitno je da shvatimo da mi kao narod treba shvatimo da je u našim rukama moć da menjamo budućnost i da nismo jedni drugima neprijatelji, već da zajedno treba da gradimo Srbiju.

Foto: Masha Bandjur

 

Novinar Dragan Vujičić

- Izbori su sada završeni i treba da idemo ka smirivanju uzavrele političke situacije u zemlji. SPS je loše prošao na izborima zbog unutrašnjih razmirica za koje su ih glasači kaznili. Politika je ozbiljna stvar što opozicija ne razume, jer je ova pobeda značajna u uslovima ratova u Ukrajini, Bliskom istoku i Južnoj Americi. Videćemo šta će biti dalji program ovih stranaka koje su prošle cenzus i da li će nešto preduzimati ili će samo pričati kao i Đilasova opozicija - rekao je Vujičić.

Foto: Masha Bandjur

 

Baki Anđelković iz Centra za mir i toleranciju

- Aleksandar Vučić je garant mira i stabilnosti ne samo u Srbiji nego i na zapadnom Balkanu, jer je uspeo da ne padne u iskušenje na provokacije Aljbina Kurtija, zbog kojih bi nas ova desnica koja nije prešla cenzus uvukla u rat. Narod veruje da će svojim glasom za listu "Srbija može da stane" poboljšati svoj kvalitet života, ali ne tako da ima pun novčanik novca za koji ništa ne može da kupi.

Foto: Masha Bandjur

 

Politikolog dr. Zoran Milosavljević

- Na biralištima nije bilo nepravilnosti i rezultati su to pokazali. Stranke koje su izgubile ne treba da krive druge već da se preispitaju. Nisam pretpostavio ovako ubedljivu pobedu liste "Srbija ne sme da stane", ali se u njoj jasno vidi odluku naroda da Srbija nastavi da napreduje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52