• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2023

09:06

Đilasovi botovi vređaju Srbe iz Republike Sprske i krive ih za svoj izborni debakl! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Đilasovi botovi vređaju Srbe iz Republike Sprske i krive ih za svoj izborni debakl! (VIDEO)

Podeli vest

O sramotnim uvredama tajkunskih medija i opozicione filijale Dragan Đilasa, upućene Srbima iz Republike Srpske zbog izlaznosti na izbore u Srbiji, komentarisali su gosti Info jutra, savetnik predsednika Narodne Skupštine RS Siniša Vidović i predsednik Narodne Skupštine RS dr. Nenad Stevandić.

Savetnik predsednika Narodne Skupđtine RS Siniša Vidović istakao je da bi bilo potrebno 800 autobusa da dovede toliko Srba iz RS na glasanje, što nema smisla, jer se narod sam opredelio da izađe na izbore.

- Da bi Vlast Srbije dovela toliko ljudi iz Republike Srpske kao što opozicija tvrdi, trebalo bi 800 autobusa, što bi bila nepregledna kolona koju bi bilo lako uočiti, zato mi je smešno vređati narod RS kako je nateran ili kupljen nečime. Narod u Srbiji je pokazao da želi program koji nudi Aleksandar Vučić, a to je gradnja fabrika, puteva i jačanje životnog standarda - rekao je Vidović.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Predsednik Narodne Skupštine RS dr. Nenad Stevandić istakao je da opozicija pokušava da podeli srpski narod na više grupacija i da nije izgubila zbog Srba iz RS, već zbog katančenja fabrika i srozavanja ugleda Srbije od strane Dragana Đilasa.

- Teško nam padaju uvrede iz Srbije, jer na nju gledamo kao svoju i za razliku od tih koji vređaju mnogi od nas su svoju slobodu platili životom. Mi nismo Bosanci, nego Srbi koji je integralni narod gde god se nalaze i pripadaju jednoj kulturi. Na početku kampanje su nas targetirali nazivajući nas genocidnima. Opozicija ne razume da nije izgubila zbog nas iz RS, jer je nas bilo svega 9.000 na izborima. U Srbiji su izgubili oni koji su topili tenkove, rasturali vojsku i katančili fabrike, dok su se Zapadu izvinjavali za genocide, a pobedili su oni koji su narodu vratili hleb u ruke. Žao mi je što nisam glasao kad sam čuo ove uvrede na naš račun, jer su u Republici Srpskoj žive Srbi svidelo se to njima ili ne. Lično imam prebivalište u Banja Luci i u Beogradu i tamo sam živeo godinama, a sad neko hoće da nas deli i da me proglasi strancem, jer želi vlast. Nije mi jasno kako učen narod može da podržava "Srbiju protiv naselja", ali se na izborima pokazalo da ih nema mnogo - rekao je Stevandić.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija