• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2023

09:13

SPS u krizi! Milićević: Potrebna je duboka analiza unutar stranke da bi se nešto promenilo! (VIDEO)

Informer

Live TV

SPS u krizi! Milićević: Potrebna je duboka analiza unutar stranke da bi se nešto promenilo! (VIDEO)

Podeli vest

Rekordno nizak rezultat na izborima koji je zabeležio SPS kao i izjave Ivice Dačića po pitanju strukture stranke, komentarisali su gosti Info jutra, član glavnog odbora SNS-a Branislav Ivković i ministar bez portfelja Đorđe Milićević.

Član glavnog odbora SNS-a Branislav Ivković naveo je da oni koji su tvrdili da posotji neregularnosti na izborima su mogli to da slikaju telefonima, ali to nisu uradili, jer ih nije bilo.

- Tepićeva pokušava da izvrši nemoguću misiju, na N1 sam video 15 reportera koji su bili oko Skupštine i pričali o nekoj krađi, a niko ne navodi konkretne primere. Konstantno su govore o nekim studentima koji su na protestima, mladih je tamo jedva bilo. Birački spiskovi su bili javni sa 5.100 izbornih posmatrača kako stranih tako i domaćih. Mogli telefonima da slikaju ako su uočili neku nepravilnost na biralištu, ali to nisu uradili, jer ničega nije bilo. Nakon izbornih rezultata 1996. godine otišao sam kod Slobodana Miloševića rekao sam mu da ćemo izgubiti izbore, na šta je on rekao da opozicija ne zna kako da upravlja državom i njenim sektorima i tada je počela propast SPS-a. Mira Marković je zagovarala moje isključenje iz SPS-a čemu sam se opirao, ali nisam imao izbora - rekao je Ivković.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević istakao je da ne može jedan čovek biti odgovoran za izborni neuspeh već je potrebno napraviti dublju analizu u okviru same stranke.

- Nisu ključni ljudi otišli iz SPS, jer da je tako ona nebi bila relevantna 33 godine, a usponi i padovi su normalna pojava. Nikada ne može jedan čovek da bude odgovoran za loše izborne rezultate, jer morate analizirati opštinske i gradske odbore. Dok se ta analiza unutar SPS ne napravi nema mesta daljim tvrdnjama. SPS će morati jasno da definiše svoje ciljeve, 2006. godine stranka je bila na kolenima pa je to nekako pregurala - rekao je Milićević.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija