• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.01.2024

08:58

Opozicija želi da zaustavi Srbiju! Dokle ćemo trpeti teror manjine nad većinom? (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Opozicija želi da zaustavi Srbiju! Dokle ćemo trpeti teror manjine nad većinom? (VIDEO)

Podeli vest

Kraj 2023. godine obeležili su izbori, ubedljiva pobeda Srpske napredne strane, ali i tenzija koju su u Beogradu napravili lideri opozicije okupljeni oko liste "Srbija protiv nasilja". Pokušali su od srpske prestonice da naprave Majdan, pokušali su su da parališu glavni grad, međutim narod je glasno i jasno rekao - nismo uz vas. Gosti "Info jutra" bili su analitičar Marko Šćepanović i Bojanom Borovčaninom, Nacionalna inteligencija "NIT".

Marinika Trepić, Dragan Đilas, Miroslav Aleksić i ostali lideri "Srbije protiv nasilja" ne odustaju. Očigledno nisu shvatili poruku koju im je narod poslao i najavljuju nove poteze kojima žele da se dočepaju vlasti. 

Bojan Borovčanin, Nacionalna inteligencija "NIT" smatra da će nemiri u Beogradu trajati dokle god se ne zavrnu slavine iz inostranstva koje sve to finansiraju.

Foto: Zoran Sinko

Bojan Borovčanin

-Ona lica koja su imala mogućnost da budu u vladi, u Skupštini i da vode Beograd. Ništa nisu uradili za sve godine dok su bili na vlasti. Kada se dogodila tragedija u Ribnikaru ljudi su se zaista okupili da podrže porodice. Onda se njih pedesetak izdvojilo da se predstavi kao da su oni ti koji vode tu grupu. Ovo se dešava zato što je Srbija ključni faktor na ovom delu Evrope. Meni ovo zaista liči na scenario iz Ukrajine. Glumac je glumac, a političar je političar. Kada se ceo svet nalazi u opštem žarištu, nama treba politička stabilnost da ne ulazimo ni u kakve krizne i ne daj bože ratne situacije. Kada su ratna dejstva blizu, mi moramo da budemo složni i da ne šaljemo u svet sliku naše nesloge. Boli me duša kada vidim tu podelu kada opoziciona struktura napada narod iz Republike Srpske- rekao je Borovčanin.

Analitičar Marko Šćepanović smatra da se početkom ove godine ništa novo neće dogoditi.

Foto: Zoran Sinko

Marko Šćepanović

-Očekujem da se ništa novo neće dogoditi. Od opozicije mene ništa ne iznenađuje. Ovi sramni postupci: zloupotreba srpske zastave, divljanje... Oni treba sami sa sobom da se preispitaju, da shvate gde oni greše, a greše mnogo. Aljbin Kurti sve svaljuje na vlast u Beogradu i tvrdi da su izbori pokradeni. Time jasno vidimo da on podržava opoziciju. Jedini cilj je da se sruši Aleksandar Vučić koji je zaista obnovitelj zemlje. Na njih se ne treba obazirati, jer je njihova politika bez alternative. Policija treba da skloni te ljude sa ulice. Smatram da je predsednik suviše tolerantan i da im mnogo dozvoljava, ali to samo pokazuje da je Srbija demokratska zemlja- rekao je Marko Šćepanović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija