• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2024

17:14

Potresna ispovest majke poginulog Vukašina: "Taksista ubio mog sina, pa pobegao iz zemlje"! (VIDEO)

Informer

Live TV

Potresna ispovest majke poginulog Vukašina: "Taksista ubio mog sina, pa pobegao iz zemlje"! (VIDEO)

Podeli vest

U novoj emisiji Pre večere govorili smo o pogibiji Vukašina Tomića, koga je usmrtio taksista na Brankovom mostu, a gosti su bili majka nastradalog momka Dejana Tomić.

Majka nastradalog Vukašina Dejana Tomić govori o tome da je njen sin poginuo u saobraćajnoj nesreći kada ga je usmrtio vozač taksija.

- Svim roditeljima koji su doživeli užasnu sudbinu da izgube dete u saobraćajnoj nesreći. Ja sam majka poginulog sina Vukašina, koji je stradao na Brankovom mostu. Njega je usmrtio vozač taksija. Živeli smo u Beogradu desetak godina i moj sin je bio vredan i imao je posao. Ostavljao mi je uvek novac u kući, bio je mnogo pošten i predobar. Imam još i ćerku i unuče. Vukašin je bio željeno dete, jer bio muško dete, a familiji su se rađala uglavnom ženska deca. Bio je poseban i nikada nije tražio ništa, želeo je da sve zaradi sam i bio je jako skroman - objasnila je majka poginulog Vukašina.

Foto: Zoran Sinko

Dejana Tomić

 

Prema rečima majke nastradalog momka njenog sina je usmrtio taksista na Brankovom mostu i da je posle toga pobegao u inostranstvo i nikad se nije javio, iako se protiv njega vodi istraga.

- Te kobne noći se nije javio, jer mu se ispraznio telefon. Oko jedan ujutru kada sam ga zvala, ali je bio nedostupan. Kada sam ustala ujutru, videla sam na vestima da je poginuo V.T. ali nisam još shvatila da je to moj sin, iako je njegova verenica to shvatila. Kada se završila žurka na splavu na kom je bio, krenuo je na Brankov most, a tu ga je udario taksista koji ga nije video i pored odlične vidljivosti. Vukašina je udarac prebacio preko celog auta i doživeo je prelom mnogo kostiju u telu, a posle dva meseca mučenja u komi Vukašin je preminuo. Putnik u taksiju je zvao hitnu pomoć, dok se taksista nije javljao niti se udostojio da dođe na sahranu. Taksista je otišao van zemlje, ali istraga i dalje traje protiv njega. Osumnjičeni mora da odgovara za ubistvo mog sina - ispričala je Tomić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija