• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2024

13:08

Dronom mi špijuniraju stan! Koluvija: Strani nalogodavci opozicionih medija vrše hajku na mene! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Dronom mi špijuniraju stan! Koluvija: Strani nalogodavci opozicionih medija vrše hajku na mene! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom gostovanja u Info jutru direktor "Jovanjice Nova" Predrag Koluvija govorio je o incidentu u kome je dron sa nekoliko prozora snimao enterijer stana u kome živi sa porodicom.

Direktor "Jovanjice Nova" Predrag Koluvija naveo je da ima jake indicije o tome ko je upravljao dronom koji mu je leteo ispred stana, ali je odbio da javno iznosi svoju sumnju.

- U nedelju veče u 22:30 dron je leteo od prozora do prozora našeg stana kako snima enterijer. Podneo sam zahtev da se utvrdi čiji je dron, pre mog hapšenja 2019. me je takođe pratio dron i na to uopšte ne gledam naivno. Imam jake indicije o tome ko bi to mogao da bude, ali za sada ne bih ništa da tvrdim. Radi se o ljudima koji vode aktivnu kampanju protiv mene.  Dešava mi se da brojne firme odbijaju da sarađuju sa mnom, jer se plaše N1 koja svojom kampanjom utiče na privredu Srbije - rekao je Koluvija.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Koluvija je dodao da stranim nalogodavcima opozicionih medija ide u korist da proglase konoplju drogom i na taj način prekinu njen razvoj u Srbiji.

- Pretpostavljam da N1 zna da gubi i da brani ono što nije branjivo, neću dozvoliti da konoplju proglase drogom, a njihovim stranim nalogodavcima to ne ide u korist. Srbija je do Drugog Svetskog rata bila konoplja super sila što i danas treba da bude - rekao je Koluvija. 

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija