• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2024

10:31

Tajkun Đilas dehumanizuje predsednikovu porodicu! Pirpadnici opozicije sami sebi su postali najveći neprijatelji! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Tajkun Đilas dehumanizuje predsednikovu porodicu! Pirpadnici opozicije sami sebi su postali najveći neprijatelji! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon izbornog poraza Đilas je povukao nemoralni, očajnički potez! Cilj mu je da predsedniku Vučiću, koji ga je ubedljivo pobedio na izborima, sada uništi porodicu, pa udara na sve strane i sve članove. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Predrag Jeremić, urednik Informative Pink portala i doktorka Aleksandra Tomić, članica predssedništva Srpske napredne stranke.

Naime, u Srbiji opozicija, od kada je predvode Dragan Đilas i frakcije “žutog preduzeća”, nisu u stanju da prihvate izborni rezultat. Tako je i ovoga puta Đilas, besan što ga narod neće, 
povukao najočajniji potez: izdao je naredbu svojim medijima da iz svih oružja udare na porodicu Aleksandra Vučića.

Doktorka Aleksandra Tomić, članica predsedništva Srpske napredne stranke istakla je da se dehumanizacija Aleksandra Vučića kroz članove njegove porodice nešto što traje godinama unazad.

Foto: Masha Bandjur

Aleksandra Tomić

-Na Tviteru su pozivali na scenario koji je doživeo Gadafi. Sada dolazimo do kulminacije te nasilničke kampanje. Napad na Andreja Vučića pokazuje kakva je politika  Dragana Đilasa. Nasilje mora medijski da se pripremi, što radi Dragan Šolak. Pokušava se da se ta kampanja poveže sa regionalnom kampanjom. Oni koriste sve teme u društvu da bi se obračunavali sa Aleksandrom Vučićem. Kada nećete da se pomirite i da sportski prihvatite poraz, vi onda posežete za drugim metodama. Država to neće dozvoliti. Mislim da smo mi odgovorna država i u tome je veličina Aleksandra Vučića i to je ono što najviše opoziciji smeta. Maske su pale. Jasno je ko želi da unizi Srbiju i skrene je sa puta napretka. Jasno je da je Srbija vodeća u regionu. Glavno pitanje je odnos Beograda i Prištine i život našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Opozicija stalno traži međunarodne arbitraže. To nije prvi put. Stalno se radi na tome da se stvara jedan vid neizvesnosti i da smo mi crne ovce koje u političkom smislu rušimo demokratiju- rekla je doktorka Aleksandra Tomić.

Predrag Jeremić, urednik Informative Pink portala prokomentarisao je proteste koje je opozicija za danas najavila i rekao da ne veruje da će se danas dogoditi neko nasilje jer su oni razobličeni.

Foto: Masha Bandjur

Predrag Jeremić

-Sigurno da se sprema neki scenario za nastavak rada Skupštine Srbije. Tokom izborne kampanje oni nisu ponudili ništa. Čak su i manje stranke imale neke političke programe. Neverovatno je očekivati da takva politika može da vodi zemlju. Imali smo i period njihiove vlasti do 2011. godine. Šta je urađeno? Ništa. Uništeno je sve. Narod je pokazao da ne želi da vidi te strukture na vlasti, oni sada žele putem incidenata da stvore haos u Srbiji. Koliko to može loše da se odrazi po nas. Taj haos gledaju potencijalni ulagači. Vratili bi se u crnilo i mrak i Srbija bi stala. Mogli bi da zaboravimo na investicije i veće plate. Ova priča o porodici Aleksandra Vučića nije stala. Ona toliko loše utiče na Srbiju da opozicija  treba da se zapita šta oni zapravo rade. Vi uzimate najmlađeg člana porodice Vučić. To dete ima pet, šest godina. To je dete u odrastanju. Oni vrše represiju pokušavajući da sruše psihički Aleksandra Vučića- rekao je Jeremić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Najsnažniji bedem koji srpski narod ima jeste snaga našeg jedinstva! Petković o Vučićevoj borbi u Njujorku: Izazovi i pritisci se povećavaju iz dana u dan!
Politika

Najsnažniji bedem koji srpski narod ima jeste snaga našeg jedinstva! Petković o Vučićevoj borbi u Njujorku: Izazovi i pritisci se povećavaju iz dana u dan!

Pred Srbijom je jedan od najtežih političkih momenata u modernoj istoriji - 23. maja je sednica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj će se u 16 časova glasati o sramnoj rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici. Zbog toga je, sada više nego ikada, važno da se zbiju redovi i da svi stanu uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića u teškoj borbi koju vodi za očuvanje nacionalnih interesa.

19.05.2024

21:15

Hronika

Veštačenje ubica Danke Ilić pokazalo važnu činjenicu! Evo u kom stanju su bili kada su počinili monstruozan zločin!
Hronika

Veštačenje ubica Danke Ilić pokazalo važnu činjenicu! Evo u kom stanju su bili kada su počinili monstruozan zločin!

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić dvogodišnje devojčice iz Bora koja je nestala 26. marta u mestu Banjsko Polje, dok je bila pod nadzorom majke, Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, za koje je utvrđeno deset dana kasnije da su devojčicu udarili službenim kolima tamošnjeg vodovoda, a potom je udavili, bili su na psihijatrijskom veštačenju u bolnici u okviru Centralnog zatvora u Beogradu.

19.05.2024

20:53

Sport

Planeta

Odbegli oligarh dao zastrašujuću prognozu za Ukrajinu!
Planeta

Odbegli oligarh dao zastrašujuću prognozu za Ukrajinu!

Bivši šef JUKOS-a, biznismen Mihail Hodorkovski, rekao je da su zapadne zemlje skoro već izgubile u ukrajinskom sukobu. Zatim je izdao izuzetno sumornu prognozu za budućnost Ukrajine za naredne dve godine, rekavši da je to i dalje „najbolji scenario“.

20.05.2024

06:29

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12