• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.02.2024

09:02

Jugoslaviju su 1999. koristili kao eksperiment! SAD i NATO namerno demonstrirali kršenje međunarodnih prava! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Jugoslaviju su 1999. koristili kao eksperiment! SAD i NATO namerno demonstrirali kršenje međunarodnih prava! (VIDEO)

Podeli vest

Kurtijeva i Đilasova miljenica Rada Trajković po kozna koji put je napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer je uvek tu da krivi Srbe, braneći Aljbina Kurtija i strance. O situaciji na KiM u "Info jutru" razgovarali smo sa Anom Đorđević, borcem za prava Srba na KiM.

Rada Trajković napala Vučića: "Vučić bez ikakvog rešenja, nudi samo ono što je moguće, a to je kontinuirana finansijska podrška Srbima, bez ikakve mere koja bi stabilizovala položaj srpske zajednice! I ništa više! On ništa nije ponudio u smislu podrške Srbima! On u kontinuitetu radi na nestanku Srba sa KiM!"

Borac za prava Srba na KiM Ana Đorđevć rekla je za gospođu Trajković koja je pristala da bude savetnica u takozvanoj Vladi takozvanog premijera Aljbina Kurtija da bi trebala da ga savetuje da ne stavlja snajpere u vidno polje našim ljudima.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ana Đorđević

-Ja govorim bez rukavica sve ove godine. Kada sam ja kao jedan entitet godinama upozoravala da će našem narodu na Kosmetu doći do grkljana, meni se dešavalo da se gosti u studiju od mene ograde jer navodno imam militantan pristup. Jan Oberk, Danac koji je bio posrednik između Miloševića i Holbruka vezano za Kosmet pred bombardovanje rekao je: ovo još nisam video. Ono što su Miloševiću ponudili ne bi ponudio niko. Oberk je tada rekao da su SAD i NATO demonstrirali kršenje međunarodnih prava. Tada su eksperimentalno pokušali da pravdaju bombardovanje tobožnjom zaštitom nekakvog naroda. Predsednik Vučić je skoro rekao: Ja njima više ništa ne verujem. Ja mu sada poručujem: Ne verujte im i dalje- rekla je Ana Đorđević.

Ona je rekla da je pasivno-agresivno nasilje kada vam uzimaju novac, lekove, hranu i kada vas sateruju u ćošak.

-Međunarodna krizna grupa konstatovala je da je mnogo Srba u poslednje vereme napustilo Kosovo. Ako vam ukidaju osnovne stvari za život, računaju na to da ćete vi sami otići. Ramuš Haradinaj je koljač kakvog nema. On je imao dokaze kao i Haški tribunal sve operativne podatke i ratne dnevnike. On je imao podvrstu UČK takozvani Crni orlovi koji su bili najbrutalniji. Nemojmo zaboraviti zaklanu bebu i kidnapovanu decu koja su zatvarana u obore koja su tu stradala- rekla je Ana Đorđević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Da li frizeri u Srbiji zarađuju više od IT-jevaca? Evo koji poslovi su trenutno najisplativiji! (VIDEO)
Live TV

Da li frizeri u Srbiji zarađuju više od IT-jevaca? Evo koji poslovi su trenutno najisplativiji! (VIDEO)

Čiji je poziv najisplativiji? Ko zaradjuje u eri digitalnih zanimanja, kada je sve više profesija "modernizovano" i kada mahom takvi profesionalci zarađuju velike svote novca? Ipak, još uvek ima mesta i za majstore. Fakultet, kurs, ili zanat, odgovore na mnoga pitanja dali su gosti "Info jutra" frizer Nikolina Tanasi, IT stručnjak Vladan Nenadić i influenserka Anastasija Đurić.

03.02.2024

13:04

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Dunavski koridor biće završen do septembra 2025.
Politika

Vučević: Dunavski koridor biće završen do septembra 2025.

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević obišao je danas radove na izgradnji završnog sloja asfalta na prvoj deonici Dunavskog koridora kod petlje Požarevac i najavio da će ta brza saobraćajnica biti završena u septembru 2025. godine, što je 15 meseci pre ugovorenog roka.

26.06.2024

14:03

Da verujem u laži i besmislice ne mogu! Vučić iz Brisela: Ja imam srpski pristup i ne inetersuje me niko osim Srbije!
Politika

Da verujem u laži i besmislice ne mogu! Vučić iz Brisela: Ja imam srpski pristup i ne inetersuje me niko osim Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje se odvojeno sastao sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

13:59

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija