• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2024

09:47

Đilas i Marinika sa Zapadom hteli da uruše Srbiju, a kada to nije uspelo, udružili se sa Kurtijem! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Đilas i Marinika sa Zapadom hteli da uruše Srbiju, a kada to nije uspelo, udružili se sa Kurtijem! (VIDEO)

Podeli vest

O formiranju Skupštine, ali i o najavljenim protestima opozicije u Info jutru govorili su Branko Jakovljević iz Centra za društvenu stabilnost i narodni poslanik Dejan Bulatović.

Narodni poslanik Dejan Bulatović ističe da su Đilas i Marinika Tepić pokušali da upletu evropski parlament i strane službe u izbornu volju naroda, a žele i da pomognu Kurtiju u etničkom čišćenju.

- Ako biste pitali Đilasa i Mariniku ko treba da saziva sednicu parlamenta, oni bi vam rekli da to treba da urade neke zapadne strukture. Valjda su shvatili da ne može niko iz Evrope da se meša u unutrašnja pitanja Republike Srbije. Želeli su sa stranim službama da osujete izbornu volju naroda na izborima u decembru. Tamo gde Đilas ode da razgovara sa nekim, taj biva uhapšen zbog korupcije. Aljbin Kurti radi na etničkom čišćenju Srba sa KiM, a u tome žele da mu pomognu određeni delovi opozicije - rekao je Bulatović.

Foto: Tanja Andric

Branko Jakovljević i Dejan Bulatović

 

Branko Jakovljević iz Centra za društvenu stabilnost navodi da je moguće da će biti opstrukcija sednice Skupštine od strane opozicije.

- Možemo da se nadamo da će proći sednica Skupštine dostojanstveno, ali moguće je da će biti opstrukcija tog događaja. Ako umesto govornice vaš stav iznosite vuvuzelama i skačete po klupama sve je tu jasno. Evropske zemlje i Rusija i Amerika su čestitali Aleksandru Vučiću pobedu, a Đilas i Marinika misli da će Evropski parlament ustati za njih i narušiti izbornu volju, ali to se neće desiti - kazao je Jakovljević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija