• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2024

22:50

(VIDEO) Haos u studiju zbog skandaloznog ponašanja Đilasovih DOSmanlija! Džon Bosnić: Ovakav primitivizam opozicije nema nigde na svetu!

Informer

Live TV

(VIDEO) Haos u studiju zbog skandaloznog ponašanja Đilasovih DOSmanlija! Džon Bosnić: Ovakav primitivizam opozicije nema nigde na svetu!

Podeli vest

O divljanju opozicije u Skupštini Srbije, govorili su novinari Džon Bosnić i Aleksandar Gajović i član SRS Andrijana Arnautović u specijalnom programu TV Informer.

Novinar Aleksandar Gajović ističe da je nepotrebno i besmisleno da se ovakve stvari dešavaju i da smo poslali jako lošu sliku u svet.

- Ovo što se dešava kod nas danas je veoma tužno i oni koji su pravili haos u skupštini, nisu svesni značaja ove institucije. Nepotrebno je i besmisleno da se ovakve stvari dešavaju i poslali smo jako lošu sliku u svet. Sve ovo je nastavak onog nasilja na protestima u Beogradu, gde je opozicija primenjivala silu nad državom - objasnio je Gajović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandar Gajović

 

Član SRS Andrijana Arnautović kaže da se predstavnici prozapadne opozicije često žale na rad instititucija, a zapravo su oni ti koji urušavaju institiucije i da samo žele državnu kasu.

- Najavljivali su haos u Skupštini tako da je ovo bilo normalno i očekivano. Predstavnici prozapadne opozicije se često žale na rad instititucija, a zapravo su oni ti koji nepoštuju i napadaju institiucije. Poučeni su iskustvom 5. oktobra da se na vlast dolazi silom i pomoću zapadnih struktura, a krajnja namera dosmanlija je da rade protiv interesa Srbije i dođu u posed državne kase - rekla je Arnautović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Andrijana Arnautović i Džon Bosnić

 

Novinar Džon Bosnić navodi da je opozicija na nivou obdaništva i da nikada nije video primitivizam opozicije nigde na svetu.

- Opoziciono divljanje je pozorište na nivou obdaništva. Imaju politički interes tajkuna, njihov interes nije za narod. Nikada nisam video ovakvo ponašanje opozicije, a bio sam svuda po svetu. Ne vole reč naroda i žele da naprave kult ličnosti od Dragana Đilasa i žele da večno kontrolišu sve. Ovo je čist primitivizam od strane opozicije, a nikad nisam video tako nešto iako sam bio na par kontinenata - istakao je Bosnić.

U studiju Informera je izbila svađa zbog opozicije i izbornog procesa, teške reči su letele na sve strane, a celu raspravu obavezno pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija