• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2024

16:31

Hrkalovićeva sasekla Mariniku: To je gospođa koja se slika sa Kurtijem i govori kako je njen narod genocidan! (VIDEO)

inflrmer/Aleksandar Jovanovic Cile

Live TV

Hrkalovićeva sasekla Mariniku: To je gospođa koja se slika sa Kurtijem i govori kako je njen narod genocidan! (VIDEO)

Podeli vest

Sramno ophođenje opozicije prema srpskom narodu i njihova uska saradnja sa Violom Fon Kramon i Ajbinom Kurtijem, komentarisala je gošća Info dana, bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović.

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović istakla je da Viola Fon Kramon i domaća opozicija očigledano smatraju da Kosovo i Metohija nije deo Republike Srbije.

- Đilasova opozicija je od Viole Fon Kramon tražila da se ukine suverenitet naše zemlje, a kada je Viola rekla da pitanje Prištine nije domaće pitanje. To znači da oni otvoreno smatraju da Kosovo nije deo Srbije. Komentarisali su kako im smeta što je predsednikovo ime bilo na izbornoj listi, zato što time lista ostvaruje dobre rezultate jer se Aleksandar Vučić zapravo bori za Srbe ne KiM - rekla je Hrkalovićeva.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Hrkalovićeva je dodala kako se Marinika Tepić sastala i slikala sa Aljbinom Kurtijem i podržavala pristup lažne države u EU.

- Lazović i njegova ekipa žele da ih Zapad postavi na vlast kako bi uveli sankcije Rusiji, priznali Kosovo i ukinuli RS i proglasili je genocidnom tvorevinom. Marinika Tepić se sastala sa Kurtijem i potpisala sa njim pristup lažne države u EU. Ista ta žena se dobro osećala posle majske tragedije i rekla kako roditelji nemaju tapiju na bol. Đilasovci su pokupili mandate, ali i dalje kukaju na izbore- rekla je Hrkalovićeva.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zelenović ljubi skute Violi jer hoće da ukine novac Srbiji! Do neba zahvalan jer Kurtijeva lobistkinja traži zamrzavanje i obustavu evropskih fondova!
Politika

Zelenović ljubi skute Violi jer hoće da ukine novac Srbiji! Do neba zahvalan jer Kurtijeva lobistkinja traži zamrzavanje i obustavu evropskih fondova!

Za usvajanje rezolucije protiv Srbije juče su lobirali osvedočeni srbomrsci i tajkunska opozicija, čiji su predstavnici bili Marinika Tepić, Pavle Grbović, Radomir Lazović, Biljana Stojković i Nebojša Zelenović, a njihov domaćin bila je Kurtijev lobista za nezavisno Kosovo Viola fon Kramon, koja je zatražila da se ukine novac Srbiji!

09.02.2024

08:19

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija