• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2024

10:30

(VIDEO) Zapadni eksponent Aljbin Kurti želi totalno etničko čišćenje Srba sa KiM! Radeta: Đilasovci i Šiptari opasnost po naš narod!

Masha Bandjur

Live TV

(VIDEO) Zapadni eksponent Aljbin Kurti želi totalno etničko čišćenje Srba sa KiM! Radeta: Đilasovci i Šiptari opasnost po naš narod!

Podeli vest

O veličanstvenom skupu Srba u K. Mitrovici, ali položaju našeg naroda na KiM, govorila je gošća Info jutra Vjerica Radeta, potpredsednica SRS-a.

Potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta ističe da Aljbin Kurti želi da sprovede etničko čišćenje i da skloni sve Srbe sa Kosova i Metohije. 

- Srbi su pokazali da mogu da održe veličanstven i miran skup na Kosovu i Metohiji. Aljbin Kurti želi da sprovede etničko čišćenje i da skloni sve Srbe sa Kosova i Metohije. Ti Srbi su najhrabriji jer se svakodnevno bore sa šiptarskim terorom, a naša dužnost je da olakšamo život našem narodu - rekla je Radeta.

Foto: Masha Bandjur

Vjerica Radeta

 

Naša gošća dodaje i da je protekao skup bez provokacija Šiptara i opozicije i smatra da Srbija mora da vrati pregovore u Ujedinjene nacije.

- Očekivali smo juče da budu šiptarske provokacije, ali i pojedinih delova opozicije koji su opasnost po Srbe sa KiM, ali hvala Bogu sve se završilo mirno i dostojanstveno. Srbi su rekli svoje reči bez ikakve politike i populizma, već su iskreno govorili o svojim problemima. Srbija mora da traži da se rešavanje problema Kosova i Metohije vrati na sto Ujedinjenih nacija, a Zapad mora ozbiljno da pripreti svom eksponentu Kurtiju - zaključila je Radeta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija