• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2024

12:52

Oči cele Srbije uprte u njih: Marjanoviće tajno prisluškivali, a evo šta su Kecmanovići uradili u sudnici! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Oči cele Srbije uprte u njih: Marjanoviće tajno prisluškivali, a evo šta su Kecmanovići uradili u sudnici! (VIDEO)

Podeli vest

O suđenjima Zoranu Marjanoviću i maloletnom ubici Kosti K. i njegovoj porodici, govorili su u Info jutru advokat Radiša Roskić, Dejan Radenković, bivši funkcioner MUP-a, psiholog Jelena Kenić i Anđelko Aćimović otac ubijene Angeline.

Advokat iz tima odbrane Zorana Marjanovića Aleksandar Zarić eksluzivno za Informer kaže da su novi dokazi da je porodica Marjanović praćena i da odbrana mora da priloži i dokaze od svedoka.

- Održano je pripremno ročište i zahtevali smo da se proces odloži, jer smo hteli da se dostave dokazi iz policije koji govore da je porodica Marjanović bila tajno praćena. Smatram da odbrana mora da predstavi tužilaštvu dokaze i od svedoka, koji će uticati na oslobađajuću presudu, a Zoran Marjanović je negirao krivicu - rekao je Zarić.

Foto: Foto: Masha Bandjur

Aleksandar Zarić

 

Dejan Radenković, bivši funkcioner MUP-a, navodi da  postoje propusti policije u istrazi, koji mogu da utiču na dalji tok suđenja.

- Odmah nakon saznanja o nestanku i ubistvu nisu odrađene sve potrebne radnje od strane policije u prikupljanju materijalnih dokaza. Svi ti propusti koji su se desili od strane policije, mogu itekako da utiču na dalji razvoj suđenja Zoranu Marjanoviću. Bitno je da svi dokazi budu izneseni pred sud da bi se saznala prava istina - objasnio je Radenković.

Foto: Zoran Sinko

Dejan Radenković

 

Psiholog Jelena Kenić tvrdi da se vide drastične promene u ponašanju Zorana Marjanovića, ali i da su roditelji Koste K. neuobičajeno reagovali posle masakra.

- Gospodin Marjanović se dosta promenio i vidi se na njemu da je doživeo neke drastične promene i nema konstantan obrazac ponašanja. Porodica Marjanović nastoji da pokaže da je porodično nastrojena i pobožna. Nisam videla instiktivnu reakciju roditelja Koste K. kada se sve dogodilo i nisu imali određenu dozu empatije prema roditeljima kojima su deca stradala - istakla je Kenić.

Foto: Zoran Sinko

Jelena Kenić

 

Advokat Radiša Roskić ističe da su se pojavili novi dokazi u procesu Marjanovića i da prisluškivanje porodice Marjanović može da utiče na ceo proces.

Usvojivši žalbe odbrane Marjanovića, Apelacioni sud je vratio predmet na početak suđenja. Odbrana je iznela da je nepotpun i pogrešan bio proces i to je sud prihvatio. Pojavili su se mnogi novi dokazi, a među njma i prisluškivanje porodice Marjanović i to može da utiče dalje na ceo proces. Okrivljenom Marjanoviću se stavlja na teret teško ubistvo, dok se potencijalno ne dokaže drugačije u daljem toku procesa - kazao je Roskić. 

Foto: Zoran Sinko

Anđelko Aćimović i Radiša Roskić

 

Anđelko Aćimović otac ubijene Angeline govori o tome da je teško kada roditelj izgubi dete, ali i da porodica Kecmanović nikome nije izjavila saučešće sve do suđenja.

- Još mi je teško da pričam o svemu, jer nisam svestan još onoga šta se desilo, a tu je i pritisak svih očiju uprte u nas. Niko ne može da veruje da jedno dete može to da uradi, a niko od nas nema očekivanja od suđenja, ali ništa ne može da nadomesti bol roditelja. porodica Kecmanović pokušava da teatralno plače i da se izvinjava i izjavljuje saučešće, a nijednom nisu došli da nam izjave lično saučešće. Dokazi su tu i oni su iznedrili jednog malog zlikovca - ispričao je Aćimović.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija