• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2024

09:39

Šolakovi mediji demonizovali Dan državnosti! Delovanje Đilasove koalicije isto je kao delovanje Kurtija! (VIDEO)

Informer

Live TV

Šolakovi mediji demonizovali Dan državnosti! Delovanje Đilasove koalicije isto je kao delovanje Kurtija! (VIDEO)

Podeli vest

Albanski premijer Edi Rama izjavio je juče da bi Albanija stala u odbranu privremenih prištinskih institucija u slučaju da se iscrpe diplomatske opcije i upotrebi oružje i dodao da se moli da do takve situacije ne dođe. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su narodni poslanik Nebojša Bakarec i Dalibor Jevtić, Srpska lista.

Dalibor Jevtić, podpredsednik Srpkse liste zahvalio se svima koji su dobili ordenje od predsednika države, a posebno je istakao dečake Miloša i Stefana.

Foto: ATAIMAGES

Dalibor Jevtić

-Ponosni smo na Miloša i Stefana. Oni su simboli hrabrosti. 6. januara kada su oni nosili badnjake svojim kućama, Azim Kurtaj je pucao na njih i oni su tom prilikom ranjeni. Trenutno je Azim Kurtaj slobodan i slobodno se šeta. Mi nikako ne odustajemo od života Kosova i Metohije. Cilj je da se pre svega podrži život na Kosovu i Metohiji. Azim Kurtaj podneo je prijavu protiv mene zbog mojih stavova. Razlog za tu tužbu je to što sam ja rekao da je Azim Kurtaj pokušao da ubije Miloša i Stefana. Kada govorimo o trenutnoj situaciji oko dinara, ona je teška. Kada građani nemaju ono što im je osnovno, onda kako opisati tu situaciju nego teškom? Kurti na taj način želi da sprovede Oluju bez ispaljenog metka. To može da preraste u humanitarnu katastrofu. Predsednik Vučić je činjenično na konkretan način izneo sve ono što je istina kada se radi o životu i položaju Srba na Kosovu i Metohiji. Nervoza nakon sednice od strane Kurtija je samo odgovor na pitanje šta se desilo na sednici Saveta bezbednosti UN- rekao je Jevtić.

Narodni poslanik Nebojša Bakarec istakao je da su opozicioni mediji čak i Dan državnosti uspeli da predtave u negativnom kontekstu.

Foto: Tanja Andric

Nebojša Bakarec

-Vidimo danima unazad mržnju koja dolazi sa Šolakovih i Đilasovih medija. Oni mrze svoju zastavu, svoju državu, svoj narod, svoju Skupštinu, pa jurišaju na nju i uništavaju je. Delovanje Đilasove koalicije je isto kao i delovanje Kurtija. Đilasovci se u Skupštini ponašaju isto kao što se Kurti ponašao u skupštini. Devojčicu Pavlinu su danima demonizovali samo zato što je pevala! Strašno! Oni demonizuju sam Dan državnosti. Mrze predsednika zato što je pokretač ovakvog višednevnog događaja. Oni hoće da mi zaboravimo naš Dan državnosti. Oni stalno propagiraju Kurtija. Ričard Grenel je konačno izgovorio to da je Kurti fašista. Aljbin Kurti je između ostalog i psihopata. Ja to odgovorno tvrdim. Ja sam siguran da će na Kurtijevo mesto za godinu dana doći neko drugi. Zato moramo da budemo strpljivi i da izdržimo - rekao je Nebojša Bakarec.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija