• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2024

21:39

Putin kreće u totalno uništenje nacističkog režima! Šešelj: NATO se raspada, a ako pipne Rusiju dobiće kišu nuklearnih raketa!

Informer

Live TV

Putin kreće u totalno uništenje nacističkog režima! Šešelj: NATO se raspada, a ako pipne Rusiju dobiće kišu nuklearnih raketa!

Podeli vest

O smrti Alekseja Navaljnog ali i naporima Vladimira Putina da denacifikuje Ukrajinu, govorili su u Info večeri lider SRS dr Vojislav Šešelj i predsednik Saveza Srba u Sloveniji Vladimir Kokanović.

Predsednik Saveza Srba u Sloveniji Vladimir Kokanović ističe da Zapad koristi sve resurse protiv  Vladimira Putina i zloupotrebljava smrt Alekseja Navaljnog protiv ruske vlasti.

- Nema logike da ubiju jednog opozicionog lidera, jer je on već bio u zatvoru i sklonjen sa političke scene. Ovo je izgovor Zapada da koristi sve resurse protiv aktuelnog predsednika Vladimira Putina i da zloupotrebi ovaj nesrećni slučaj protiv ruske vlasti. Prozapadni mediji uporno tvrde da finansiranje rata u Ukrajini donosi dobro, a to samo šteti narodu te zemlje i sigurno je da gube sve resurse - objasnio je Kokanović.

 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vladimir Kokanović

 

Lider SRS Vojislav Šešelj kaže da će Rusija očistiti celu Ukrajinu od nacista, ali i da ako Poljska napadne Rusiju, Šešelj objašnjava da će Putin aktivirati nuklearno oružje.

- Neće stati nacistički režim u Ukrajini dok se ne izvede taj režim pred lice pravde. Rusija mora da osvoji celu Ukrajinu, da ne bi išla opet u specijalnu operaciju i dozvolila opet širenje nacizma. Pašće Avdejevka, a kada se to desi Rusija će krenuti u totalnu ofanzivu mnogo brže. Ukrajina je iscrpela sve resurse i sada Zelenski mobiliše i starce i invalide. Poljaci žele da se zavade sa Rusijom, a Putin nema nikakve interese u Poljskoj, već ludačkoj poljskoj vlasti preti opasnost od Nemačke. U slučaju napada na Rusiju, Putin će akivirati taktičko nuklearno oružje - rekao je Šešelj.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vojislav Šešelj

 

Šešelj ističe i da ruska vlada nije ubila Alekseja Navaljnog i da je cilj Amerike da ugrozi Rusiju i iscrpi Evropu ratom u Ukrajini, ali tvrdi i da će se NATO raspasti.

- Alekseja Navaljnoga je ubio tromb, a ne vlasti u Kremlju jer to nema logike. Već je dobio par decenija zatvora, jer se pokazao kao izdajnik Rusije i nema razloga da ga sada likvidiraju. Amerika ima za cilj da uz pomoć rata u Ukrajini ugrozi Rusiju, a drugi cilj je da iscrpi Evropu. Amerika nema trajne prijatelje, ona ima samo trajni interes. Razbijanje NATO pakta je nešto najbolje što može da se desi i NATO će se sigurno raspasti - zaključio je Šešelj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Popović: Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji
Politika

Popović: Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji

Iako Srbija trpi ogroman pritisak od strane EU i SAD da uvede sankcije Ruskoj Federaciji, čak joj poneki evropski poslanici, kongresmeni i senatori iz Amerike prete istim, ona ih nikada neće uvesti Rusiji, istakao je bivši ministar bez portfelja u Vladi Srbije Nenad Popović, koji se i sam našao na listi osoba i kompanija kojima su Sjedinjene Države uvele sankcije.

16.02.2024

21:17

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija