• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2024

22:40

Miletić žustro odgovorio opoziciji: Srbiji treba napredak a ne sitne rasprave i dnevna politika! (VIDEO)

Informer

Live TV

Miletić žustro odgovorio opoziciji: Srbiji treba napredak a ne sitne rasprave i dnevna politika! (VIDEO)

Podeli vest

Gosti Info večeri Zoran Babić iz SNS-a, dr. Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije, Dragan Vasiljković iz fondacije "Kapetan Dragan" i narodni poslanik SNS- a Dejan Bulatović govorili su o ponavljanju izbora i raskolu u pokretu "Mi - Glas naroda".

Zoran Babić iz SNS-a istakao je da smatra da je dr. Branimir Nestorović čuveni lekar koji je uživao poverenje određenog dela građana.

- Pitanje je da li bi građani ponovo svoje poverenje dali pokretu nakon ovog raskola. Dr. Nestorović je čuveni lekar koji je pomogao mnogim ljudima i zbog toga uživa poverenje određenog broja građana. Smatram da treba doći do ponovnih izbora ali čekam i poštujem odluku predsednika koja treba da stupi u martu - rekao je Babić.

Foto: Tanja Andric

 

Dr. Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije govorio je kako se pokret iznedrio u poslednjem momentu i bilo je jasno da se radi o individualcima koji nikad nisu bili ideološki homogeni. Za mene je ključan razvoj i napredak Srbije a ne dnevnka politka.

Foto: Tanja Andric

 

Dragan Vasiljković iz fondacije "Kapetan Dragan" naveo je da mora da razume da nacionali interesi moraju biti iznad ličnih ili stranačkih ambicija.

- Aleksandra Pavića poznajem decenijama i žao mi je što se našao na suprotnoj strani od generala Mitra Kovaća. Pavić je jedini koji je imao neku viziju za pokret, ono što opozicija ne razume je da nacionalni moraju biti iznad stranačkih interesa. Vučić je prvi uspeo da natera velike sile da pred UN poližu ono što su ispljunuli - rekao je Vasiljević.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija