• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2024

10:16

(VIDEO) Ni sam Bog ne zna koliko ima frakcija tajkunske opozicije! Orlić: Šerif Đilas je jahao Beogradom, a sada želi opet da sa žutom bandom ide u pljačku!!

Zoran Sinko

Live TV

(VIDEO) Ni sam Bog ne zna koliko ima frakcija tajkunske opozicije! Orlić: Šerif Đilas je jahao Beogradom, a sada želi opet da sa žutom bandom ide u pljačku!!

Podeli vest

O divljanju opozicije u Skupštini, ali i o aktuelnim temama iz srpske politike govorio je u Info jutru dr Vladimir Orlić potpredsednik glavnog odbora SNS.

Dr Vladimir Orlić potpredsednik glavnog odbora SNS-a ističe da je mržnja opozicije prema Srbiji, narodu i predsedniku Vučiću je apsolutno izjednačena.

- Gledamo isti odnos prema narodu bivšeg režima godinama. Mržnja prema Srbiji, narodu i predsedniku Vučiću je apsolutno izjednačena. Žele da dođu na vlast bez ikakvih izbora i političkih načela. Oni kažu da ne žele nikakav dijalog i razgovor sa Vučićem, štaviše psuju mu majku i prete njegovoj porodici i to je jedina njihova poruka - rekao je Orlić.

Naš sagovornik dodaje i da opozicija vređa sopstvene birače i čine ih glupim svojim lažima i prevarama.

- Vređaju i sopstvene birače i čine ih glupim svojim lažima i prevarama. Hoćeš li ti Đilase odgovarati za sve svoje laži koje si lagao i pravio istraživanja kako ćeš ubedljivo pobediti na izborima, obećavao je kule i gradove svojim glasačima, a na kraju je dobio jedno veliko ništa. Ne možete opoziciju tumačiti na ozbiljan način, menjaju priče tri puta u toku dana - kazao je Orlić.

Foto: Zoran Sinko

Vladimir Orlić

 

Prema rečima Vladimira Orlića opozicija preti čerečenjem i vešanjem da bi dobila izbore, a na kraju kada su izgubili vređaju narod i otišli su u Evropski parlament da kukaju.

- Prvo su proglasili pobedu, a onda kasnije rekli da je to pakleni plan vlasti da ne konstituiše Skupštinu grada Beograda. Prete čerečenjem i vešanjem da bi dobili republičke i parlamentarne izbore, a na kraju kada su izgubili vređaju narod i trče u Evropski parlament da kukaju. Glavni cilj im je zabrana Aleksandra Vučića, jer misle da ako se to desi sve će biti savršeno i dokopaće se kase i fotelje - zaključio je Orlić.

Orlić kaže i da su đilasovci iznosili najsnishodljivije ponašanje prema strancima, aminovali su nezavisno Kosovo, sve da bi sklonili Aleksandra Vučića.

- Iznosili su najodvratnije, najljigavije i najsnishodljivije ponašanje prema strancima, aminovali su nezavisno Kosovo, sve da bi sklonili Aleksandra Vučića. Žele da postanu ministri i direktori preduzeća na sve načine i to bez pobede na bilo kakvim izborima. Već su bili na vlasti, a svi smo videli kako su pljačkali državu - objasnio je Orlić.

Foto: Zoran Sinko

Vladimir Orlić

 

Potpredsednik glavnog odbora SNS-a navodi da su podele u opoziciji normalne i da je bivši režim najviše krao na čelu sa Đilasom.

- Nestorovićeva grupa se podelila na tri dela i to nije ništa novo i tu je u pitanju kriza liderstva. Pogledajte samo poslednji saziv Skupštine. Pitanje je da li će mu ostati popularnost koju je imao, jer su se tako i Ćuta i Zelenović borili sa svojim poslanicima. Demokratsku stranku ne možete danas da rastumačite ni da ste Gospod Bog, svi su danas lideri. Tada je to bilo žuto preduzeće na čelu sa šerifom Đilasom, a cilj im je bila pljačka novca i jahanje Beograda - istakao je Orlić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija