• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2024

18:46

Azov hoće da me ubije, Ukrajinci mi spremaju pakao! Stanojević iz pokreta "Mi, glas iz naroda" izneo šokantne tvrdnje (VIDEO)

Informer/wikipedia

Live TV

Azov hoće da me ubije, Ukrajinci mi spremaju pakao! Stanojević iz pokreta "Mi, glas iz naroda" izneo šokantne tvrdnje (VIDEO)

Podeli vest

Dragan Stanojević iz pokreta "Mi - Glas iz naroda" gostujući u Info danu sa kolegom iz pokreta Jovanom Janjićem izneo je šokantne tvrdnje da mu ukrajinska paravojna formacija Azov, radi o glavi.

Dragan Stanojević iz pokreta Mi - Glas iz naroda naglasio je da je iz više bezbednosnih službi dobio informacije da se sprema njegova likvidacija.

- Cela priča oko kupovine automobila je izmišljena, a pokret ima prava da raspolaže sredstvima koja dobije iz budžeta. Mi ne raspolažemo računom pokreta već Nestorović lično, tako da nije bilo nikakvih malverzacija sa kolima. Tako da sve tvrdnje da sam podizao bilo kakav novac je čista laž. Neke službe su me pre neki dan zvale i rekle mi da se sprema moja likvidacija od strane pripadnika ukrajinskog Azova i Janjić je bio tu kad mi je naš obaveštajac preko telefona rekao kakva me opasnost čeka. Pored toga mi je rečeno da treba da menjam stan i obezbeđenje - rekao je Stanojević.

Stanojević je rekao da je bio kod Veselina Milića i sa nekim službenicima BIA i da mu je rečeno da mu je ugrožen đivot, kao i nekim drugim ličnostima kojima nije pominjao imena. Povodom tih navoda, kaže da su članovi pokreta sa kojima nije u dobrim odnosima, iskoristili njegovu tešku situaciju i optužili ga da radi za strane službe. Demantovao je da je napao Pavića, kao i to da je po profesiji politikolog i potvrdio da je diplomirani ekonomista.

Foto: Tanja Andric

 

Jovan Janjić iz pokreta Mi - Glas iz naroda kaže da nije planiran nikakav puš protiv Nestorovića, i da doktor sa Pavićem napustio pokret.

- Prvi put smo na televiziji čuli da se planira neko tročlano rukovodstvo. Od kada je ovaj pokret osnovan od strane nas sedmorice, petorica su bili na jednoj strani dok su Pavić i Nestorović svojevoljno napustili pokret. Nismo planirali da izvedemo nikakav puč protiv njega, već je on samo došao i rekao da ga ili izglasamo za predsednika ili on napušta pokret.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija